mam m6 od januara 2019 a vypinanie valcov som postrehol takmer od zaciatku jazdenia.. bol sa previezt servisny technik.. povedal, ze vibracie a trasenie su citelne a ze nie som sam, kto to reklamuje.. od importera ale vraj nemaju ziadne instrukcie, ako postupovat, takze to pre nich zatial nie je problem, ktory by bolo potrebne riesit, kedze kazdy pokus, ktory by urobili, by bol na ich vlastne naklady a navyse s neistym vysledkom..vraj aby som napisal priamo importerovi, ze ak tam bude dostatocne mnozstvo podnetov, pravdepodobne to zacnu riesit.. bohuzial, napriek vedomosti servisu o probleme, sa k nemu mazda oficialne nijako nehlasi a zatial existuje len "administrativny" medzikrok a tym je podavanie reklamacii na servis a aj priamo na importera s poziadavkou o okamzite riesenie toho problemu, ku ktoremu sa zatial nechcu prihlasit.. aj ked sa do toho mnohym sklamanym majitelom m6 nebude chciet ist, bude potrebne vyvyjat neustaly tlak na servis a imoportera cez tieto reklamacie, inak sa k tomu mazda bude staviat tak, ako to robi teraz.. bohuzial
Více na:
http://www.mazdaclub.cz/forum-tema/motor-2-5-vypinani-valcu-184298?select=186942#message186942