Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já mám najeto necelých 20k km a s každou další tisícovkou kilometrů potajmu doufám, že se to zklidní. Bohužel, zatím stále nic... Čeká mě nyní 20k prohlídka, od toho si ale žádný posun neslibuji.Od mého posledního příspěvku mám najeto cca 30k km. Znatelný, ale ne obtěžující provoz na dva válce jsem začal pociťovat kolem 10k km. Po dosažení cca 20k km to ustalo a od té doby to vůbec nevnímám.
Tím se vysvětluje proč to u sebe skoro nepoznámNo lépe řečeno o dost více, než by se mělo, takže jsem motoru pěkně naložil a pořádně ho po nějaké době „vypálil“.
Chtěl jsem napsat to samé , tak ať to vydrží KlikPet!Tím se vysvětluje proč to u sebe skoro nepoznám
Přesně tak,nejlépe jezdící auta jsou takovým způsobem zajížděna.Nerad bych tady otevíral téma zajíždění motoru (od toho tady je jiné vlákno/vlákna), ale myslím, že já byl na začátku až příliš opatrnej. Nyní bych to dělal jinak. Poté, co by se motor zahřál na provozní teplotu, bych se už nebál hned od začátku na to šlápnout a k tomu častěji používat SPORT režim. Prostě hned od začátku se nebát to prohnat. Na druhou stranu, mám dvě děti a ženu, která zrovna nemusí rychlou jízdu, takže nějaká ta zběsile rychlá jízda na dálnici u mne prostě není tak častá. O to více to pak musím vzít do parády, když jedu sám...