- 975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podle mne jen ozdoba, podobné téma najdeš u této veze i v interiéru. Verze Homura Plus to má také, ale červené, nebo možná v barvě karoserie?Mě by zajímalo, zda ty zelené čárky v přední masce mají nějaký důvod nebo tam jsou jen na ozdobu?
Zobrazit přílohu 36701
Mám nachlup stejné auto i stejně staré, najeto cca 12t km. Tak jsem se šel mrknou do garáže a mám to stejně jako ty, hladina je pod "L". A vzpomínám si že u nového auta byla hladina jen lehce nad "L. Takže doleju a uvidím co to bude dělat dál. A co říkáš na ten lak, to je ostuda viď? Stačí malinký kamínek a už je díra v laku, dotkneš se prstenem a lak letí pryč, fakt za ty prachy to je totální šunt!Ahojte, mam CX 5 2,5 AWD homura stare len pol roka a vsimol som si,ze mam monentalnu hladinu chladiacej kvapaliny pod znacenim "L". Podla vsetkeho by mala byt hladina medzi "F" a "L". Otazka je teda ci je to normalne v podstate v novom aute aby mi takto klesla hladina? Najazd mam 9200 km. Mam to riesit v servise alebo doliat si to sam? Ma niekto podobnu skusenost? Vopred vdaka.