Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslel jsem šunťácký lak, je děsně tenký, křehký a nemá tak žádnou odolnost, no ale hlavně že je ekologický... Ostatní zatím nehodnotím, na to je moc brzy.Ale no.. Šunt? Ver tomu že keby sa robil rebríček šuntov z dnešných áut, tak benzínová Mazda bude úplne na konci. S tým strácaním chladiacej kvapaliny treba ísť do servisu. To nebude asi ok.
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
A ja to v práci leju na horní risku ( občas i přes ) tedy když nám přijede nějaký auto z linky na opravuNe ne, oba nás čeká první garančka ve 20t km. Japončíci šetřili na všem a jak dali nízkou hladinu tak si to po zajetí sedlo a teď je pod ryskou....nekontroloval jsem to, až teď. Olej byl na tom stejně, hladina byla přesně na spodní rysce, šetří se na každé deci
Ano co sa tyka laku tak je to velke sklamanie. Je to moja druha CX 5 (predtym r.2013) ale mam pocit,ze na novsej je ten lak este tensi. Mam lak osetreny keramikou co je super pri lahsej udrzbe ale proti kamienkom to nema sancu. Zatial najvacsiu odreninu mam na lavych zadnych dverach :-(Mám nachlup stejné auto i stejně staré, najeto cca 12t km. Tak jsem se šel mrknou do garáže a mám to stejně jako ty, hladina je pod "L". A vzpomínám si že u nového auta byla hladina jen lehce nad "L. Takže doleju a uvidím co to bude dělat dál. A co říkáš na ten lak, to je ostuda viď? Stačí malinký kamínek a už je díra v laku, dotkneš se prstenem a lak letí pryč, fakt za ty prachy to je totální šunt!
Niekde tam je aj moja ? No stále čakám na dátum dodania, malo byť okolo 20-25.1. ale predajca stále nemá presný dátum. Dúfam, že budúci týždne ju už budem mať doma ?
anoMám dotaz - nevidím na předním okně v okénku pro WIN číslo je to normální? Dík.
VIN najdeš pod koberečkem u spolujezdce, pod takovou krytkouMám dotaz - nevidím na předním okně v okénku pro WIN číslo je to normální? Dík.
Dík, vyčerpávající odpovědˇ. Mazdy to tam nevedeou ? Dík.
Dík o tom jsem věděl, jen to prázdné okénko na skle mne zarazilo.VIN najdeš pod koberečkem u spolujezdce, pod takovou krytkou
Ja mam mať odovzdávku streda/štvrtok.Už někdo nějakou CX-5 z téhle dodávky máte? A kdy jste objednávali?
Koukni na eGay, je tam toho docela dost. Tady jsou třeba z USA (made in China)Kluci neřešil někdo vzpěry na kapotu u KF? Já vím, že tam lezu jen sporadicky, ale mě to přijde prostě divný, dávat tam ten kus klacku...koukal jsem, že na KE to mají přímo v Mazdě, ale na KF ne.