• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-5 2017 (KF) - obecně

Kluci neřešil někdo vzpěry na kapotu u KF? Já vím, že tam lezu jen sporadicky, ale mě to přijde prostě divný, dávat tam ten kus klacku...koukal jsem, že na KE to mají přímo v Mazdě, ale na KF ne.
Hlavně pozor u výběru a brát s lepším uchycením:

uvidíme, vybral jsem toho s nejvíc prodejema a s hodnocením 4,9, ty mínusy tam jsou jen za nedodání nebo za zpoždění, tak snad bude kvalita OK

taky přeju jen šťastné km a nafoť pak interier taky :cool:

Přesně jak píšeš, když jsem to viděl poprvé, tak jsem řekl...vida, světla z Passata :) ale je tam už to osvětlení nástupního prostoru, to mě tady u mého dost překvapilo - absence jakéhokoliv osvětlení - není nic v zrcátkách/ve dveřích/pod prahem...prostě nikde, to jsem nějak nepochopil u auta za mega modelový rok 2021...

Pomooc.
Vyjel mi pístek u zadní brzdy a nejde zpět.Zapomněl jsem dát do serv.režimu a zapnul jsem až když jsem měl třmen dole a on vyjel.
15 mm šel zamáčknout a víc nejde.
Poraďte please.

Možná je to off topic, ale poradíte mi někdo, jak se dají jednoduše vycvaknout origo textilní koberečky z těch plastovejch kolíků? mě teď technik na evidenčce jeden vyrval z podlahy, když se dostával k VINku. Já říkám jako co to má bejt a borec - to víte, to je taková hrachovina, to je hned... nakopal bych ho :-(

Ukazováčkem a prostředníčkem podeberu kobereček a palcem tlačím ze shora na kolík úchytu. Pak ten úchyt nemůžeš vyrvat a kobereček docela snadno odepneš.

zkusím to tak... on to prostě vyrval a bylo...a já měl strach, že vyrvu i další :) díky ;)

Zdravím ve spolek, včera po dojezdu se z motorové části ozývaly podivné zvuky, nedokáži popsat, jakoby nějaký motorek hledal polohu, při bližším zkoumání mi to připadlo, že to jde od pravého světlometu, jako by servo nenacházelo polohu. Zkoušel jsem znovu nastartovat a projet se , ale stále stejné, pak jsem za jízdy přepínal a vypínal světla a když jsem zaparkoval, tak už nic. Poradí někdo? Pokud se již někde řešilo, omlouvám se, ale nenašel jsem.

Skús odpojiť batériu ..nechaj odpojení cca 15 min a znova zapoj

Ahojte Posledných cca 5000km pri akcelelerácii v rozsahu cca 2,5-3k drsnejší zvuk motora - ako nejaká rezonancia. Výkon, spotreba bez zmien. Zvuk je nový, nepoznám ho ani z 2.5 KE, so zahriatím motora nesúvisí. Pod kapotou nič zjavne uvoľnené, žiadne kuny ani mačky :)

Ahojte Posledných cca 5000km pri akcelelerácii v rozsahu cca 2,5-3k drsnejší zvuk motora - ako nejaká rezonancia. Výkon, spotreba bez zmien. Zvuk je nový, nepoznám ho ani z 2.5 KE, so zahriatím motora nesúvisí. Pod kapotou nič zjavne uvoľnené, žiadne kuny ani mačky :)
Co zavěšení výfuku, resp. upevnění tepelných štítů?

Zdravim,
byl by prosim nekdo ochotny, podivat se na auto a zkontrolovat ho co se technickych veci tyce, pri koupi ojete cx-5? Kladno, samozrejme proplatim.

Co říkáte na dnes zveřejněný ceník pro MY 2023? Buď tomu nerozumím, nebo např. do výbavy Homura nejde dát
10,25" centrální displej, ale pouze 8" displej, tedy ten starý model?

Tak ja se tady zaregistroval protože ve čvrtek kupuji od kamoše CX-5 / KF / 2.0 / G165 / FWD/ MAN/ 2019 / RED SOUL CRYSTAL / TAKUMI / se stavem tachometru 32.000 km. Je to krásná leštenka provozovaná k vikendovým jizdam na chalupu.....podvozek jako nový, jen trubka výfuku lehce orezlá...to jsem na starších mazdách nikdy nevidšl pokaždé když jsem za to kleknul a posvítil na zadn nápravu rezlo to....
Má to výbavu a asistentů tři prdele když zapnu zapalovani má to kontrolek že si připadám jako ve startreku.....všichni ty Mazdy chválíte, bůh vás chraň když s tím nebudu spokojen...Doteď jsem provozoval jen koncernová tédéíčka, jsem senior 61 takže nastupování do Mazdy dobré, sedačky ok, motor ve středu nemá krouťák ale na mé klidně ježdění to stačí...spotřeba ukazovala 7.9 ale věřím že se lehkou nohou dostanu na 7 - 7.5. Když nebudu spokojen tak vám všem tady vynadám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back