Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rad by som uviedol na pravu mieru fakt, ze CX-5 nema dotykovu obrazovku pre carplay ani, ked stoji. A to je dost skoda, nakolko prostredie ci uz Carplay alebo Android su stavane na dotykove ovladanie. Chapem pocas jazdy, ale pocas statia to beriem ako dost nevyhodu. Pre mna deal breaker. A pritom take krasne rodinne auto s normalnym motorom.Ked to facha v CX-50, tak to musia vediet rozbehat aj v CX-5. Podla reakcii, ktore som nasiel nahodne po internete si to ludia velmi pochvaluju.
V kazdom pripade je velky posun aj aktivacia dotykovej obrazovky pre carplay pocas statia. Je len otazkou casu, kedy to uvolnia aj pre nativny Infotainment
Sklopne TZ bude urcite, len som ostal zaskoceny pretoze XC40 ma za 900e Poloelektricke sklopne TZ s tlacidlom v kufri. Velmi prakticka vec.
Ja som isiel po exclusive line a je tam velky display a nie je dotykovy proste. chcem, aby infotainment obsahoval dve veci. Google maps ( Tu je satelit a premavka a nema to konkurenciu, kolko hodin mi to uz usetrilo. Najma ked to iba zadrie, ze meni trasu, lebo usetris dve hodky. Pozdravujem letne destinacie) a spotify.Je mozne, ze to zavisi aj od vybavy, ten vacsi display by to mal mat. Inak to nechapem, ze nieco taketo moze byt KO kriterium. Ja fandim Mazde, ze nerobi ocapkane zrkadielka.
Kvuli tomu jsem ted taky nadaval. Nepochopitelna vec. Umel to muj Superb z 2011, proboha. Dokonce kdyz jsem jel nad 140km/h, tak automaticky zapnul potkavaci svetla, abych byl videt.Alebo to, ze nie je spriahnuty dazdovy a svetelny senzor je smiesne v dnesnej dobe.
Tiež mi to robí rovnako, myslel som si že po facelifte to už Mazda odstránila... :-(Zdravím CX-5 klan.
Od Apríla 2023 mám novú CX-5 G194 Revolution top, presedlal som do nej z CX-5 G160 z roku 2017.
Na starej Mazde mi v rámci záruky robili návleky na predné tlmiče kôli pukaniu pri krížení náprav, tuším tu je niekde aj vlákno s tou témou. Pri kúpe novej som sa samozrejme pýtal na toto, predajca ma uisťoval, že je to už vyriešené na nových modeloch od výroby.
Všetko bolo Ok asi mesiac, potom sa pri krížení náprav začali ozývať rovnaké pukance, ako na starom modeli (2017). Technik bol z toho dosť vyvedený z miery, ale auto otestovali, povedali, že to ide z ľavého (vodičova strana) tlmiča, objednali nové uloženie a v rámci záruky vymenili. Cca 2 týždne pokoj, teraz sa to ozýva znovu. Neviem posúdiť, ktorá strana.
Než znova zavolám technikovi a poteším ho, chcem sa opýtať, či tu niekto má podobné skúsenosti a ako ich vyriešil.
Inak som s autom spokojný, oproti G160 manuálu je to skoro “iné” auto…