Mnem
nový člen
- 16
Musím se kouknout, to mě nenapadlo. DíkyTrojuhelnicek (sipka), vyznacujici misto pro hever, tam na podvozku neni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Musím se kouknout, to mě nenapadlo. DíkyTrojuhelnicek (sipka), vyznacujici misto pro hever, tam na podvozku neni?
Ročník 2021/2020 má 0,32. https://www.automobile-catalog.com/car/2020/2795540/mazda_cx-5_signature_awd.html#gsc.tab=0Nevíte někdo, jaký má CX-5 součinitel odporu vzduchu? Někde jsem viděl 0.33, ale přijde mi to docela dost vysoké číslo.
posez v CX-5 za mě to nejhorší co jsem kdy zažil, byl to i jeden z důvodů, proč jsem ji vyměnil za M6. Ideální by v CX-5 byly sedačky z M6Cafte, vedel by nejaký majiteľ porovnať posed v porovnaní napr s mazdou 6? Mame Mazdu 5 a tam sa sedinjak na stoličke a mne viac vyhovuje ležmo štýl ako je napr v Superb alebo 6tke... Len potrebujem auto kde sa násada vyššie..
To zni celkem rozumne. Ale napr. takove subaru outback ty mlhovky stale ma...Tohle netvrdi prodejci, ale Mazda sama. Mlhovky v soucasne podobe na malo autech realne slouzi k tomu, aby ridic videl, na to jsou prilis slabe a rozptyl do stran neni o nic vetsi, nez u potkavacich. Podle nejakejch tech tehcnickejch predpisu (SAE, EHK apod) ma mlhovka hlavni prinos v tom, ze muze svitit vic do stran, naopak osvit do dalky je dle zakona omezeny. Pri jasnosti a sirce paprsku potkavacich svetel na dnesnich modernich svetlometech ma ale mlhovka nulovy/mizivy prinos. Mit osviceny metr pred autem je jen psychologickej dojem, ze s tim muzu neco delat (ve skutecnosti diky reakcni dobe a brzdne draze tezko), a na vzdalenosti treba 5 metru nebo vic ma ten rozptyl do stran dostatecny temer kazdy moderni svetlomet. Dokonce jsou nejake testy/vyzkumy, ze mlhovky jsou spise nebezpecne, protoze "presviti" cast blizko automobilu, ridic pak kouka do pole silne osviceneho mlhovkami, a nesleduje (v mlze mizerne viditelne) deni dale od vozu... na tom podle me taky neco je.