Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V Palace... ja teda nevim, ale Balvin podle me uz Mazdy nejakou dobu nedela. Ale to je na jine vlakno.V Brne kde? Palace anebo Balvin?
Tak to se v Brne mate. Ja dnes odevzdaval auto na cely den do Car Star kvuli jinym planovanym (i neplanovanym vecem). Ale pry to jeste nemaji komplet, dorazilo udajne jen "neco". Skoda, tesne se to nepotka. Ne, ze bych bez toho nevydrzel, ale kdyz uz tam tu auto stejne mam ... takhle tam budu muset znovu.Auto Palace Brno a AA/CP:
[...] Včera dorazily všechny 3 ks. ( 1 do našeho dema, a 2 zákaznické ). Montáž všech tří je naplánovaná na nejbližší možný termín – 7.9.2018. [...]
Jó Brno je Brno, tam ti daj v servisu grátis i jeden sifón.Tak to se v Brne mate. Ja dnes odevzdaval auto na cely den do Car Star kvuli jinym planovanym (i neplanovanym vecem). Ale pry to jeste nemaji komplet, dorazilo udajne jen "neco". Skoda, tesne se to nepotka. Ne, ze bych bez toho nevydrzel, ale kdyz uz tam tu auto stejne mam ... takhle tam budu muset znovu.
Aj kafeJó Brno je Brno, tam ti daj v servisu grátis i jeden sifón.
Tak to máš štěstí, protože od FW 59.00.5XX je použití AIO tweaků uzamčené a jediná možnost spočívá v šíleném procesu, které zahrnuje rozebrání "půlky" auta. Dokud máš ještě verzi pod 5XX (v tvém případě 443) je skoro povinnost nainstalovat si do budoucna zadní vrátka v podobě ID7_scriptu, který ti zajistí použití AIO tweaků a po upgradu firmwaru na novější verzi.A to jsi dělal před tou zamčeno verzí FW nebo až po?
Nevím zda tu muzu otvírat toto téma hackovani....?
Mám 59.000.443
Případně, pomůže mne někdo v okolí Brna?
Taky mám Mac a ano, aplikace na Mac je taky (v tom odkazu, co jsem posílal). Pokazit nemůžeš (asi) nic, ale flasku doporučuju naformátovat u někoho s Windows. Po formátu na Macu na ní můžou být nějaké skryté soubory a prý to dělá neplechu.Muzu něco pokazit?
Mám MAC, je aplikace i na to?
Co konkrétně myslíš?Já se ještě zeptám. To je odemknutí nebo to dává něco navíc?
Ne, bohužel nedá. Pak ti asi nezbývá nic jiného než absolvovat tohle.