Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jen uvedu, že jsem se toho času vydal stejnou cestou, po dvou předváděcích Š-Superb nyní v lednu zakoupena Mazda 6 (ČR) v konfiguraci jak uvažuješ. Moje byla z ledna 2020, tedy přesně rok stáří, nájezd 6.500 km a stav tím bez dalšího komentáře. Úspora na ceně významná, rizika za mě minimální, resp. vše pod zárukou = řešitelné. Samozřejmě před předváděcí jízdou jsem přečetl "celý Google", ale i tak se asi nedá obsáhnout všeZdar Mazdaci. Chystám se koupit predvadecku Mazdy 6
Díky za info.Jen uvedu, že jsem se toho času vydal stejnou cestou, po dvou předváděcích Š-Superb nyní v lednu zakoupena Mazda 6 (ČR) v konfiguraci jak uvažuješ. Moje byla z ledna 2020, tedy přesně rok stáří, nájezd 6.500 km a stav tím bez dalšího komentáře. Úspora na ceně významná, rizika za mě minimální, resp. vše pod zárukou = řešitelné. Samozřejmě před předváděcí jízdou jsem přečetl "celý Google", ale i tak se asi nedá obsáhnout vše
Zpětně jsem našel nefunkční i-stop, předváděcí režim vozu nějak vysílil baterii - výměna v záruce samozřejmě.
Trochu jsem se zpětně bál vypínání válců a vznikajících vibrací, nicméně můj kousek zatím ok (dnes 14 tisíc km).
Vibrace do volantu kolem 100-110 km/h při mírném brzdění nakonec vyřešilo přezutí na letní...
Tedy zavřít oči, srolovat uši a hop... přeji šťastnou volbu a pak již jen provozní drobnosti
Mě se zdály ty kilometry na předváděcí vůz hodně, ale to nebylo předmětem dotazu… a i takto je to „kuře“Díky za info.
Auto mi byli zapujceno na vic než hodinu k projeti a kontrole. Nejdřív na mě vyskocily chyby i-start a batery management, takže jsem to chtěl hned odmitnout. Nakonec se ukazalo, že auto neni predvadecka, ale vratka po ročním operačním leasingu a chyby souvisi s poklesem napětí baterie diky tomu, že auto dlouho stalo. Auto je v podstatě ve stavu nového s víc než roční zárukou. Zkontroloval jsem vše co se dalo a neprojevilo se nic z toho co by mohlo, dle toho co jsem našel na foru. (vibrace, rany v podvozku, sklápění zrcátek, funkce infotainmentu,...).
Příští týden si auto jedu vyzvednout a moje GH 6ka bude na prodej...
Už je tu:Na vědomí se dává, že během pár následujících týdnů bude na prodej jedna z nejzachovalejších 6 GJ, kterou znám!
Sedan 2.5i Revolution TOP, soul red, černý interiér, první majitel, koupena jako nová v autopalace, rok výroby 2014.
Vozidlo garážované, nikdy nejeté v soli a celkovým nájezdem 45 000 km (velká část najeta při přesunech po Evropě)
V případě zájmu neváhejte napsat soukromou zprávu. Řádný inzerát s fotkami zde bude vložen co nevidět
tady se občas objeví slušný kousek https://www.facebook.com/Vozy-z-dovozu-specializace-zn-Mazda-101071978741831Nazdar chlapi, uvažuju o koupi M6. Co si myslíte o těchto dvou? Spíš by se mi líbila ta 2015 (menší nájezd, hezčí interiér, kola ...). Žádnou jinou se slušným nájezdem nenašel. Kdyžtak doporučte. Díky.
Mazda 6 2.0 Skyactive Exclusive 121kW
Prodám za 439 900 Kč, najeto 89 035 km, objem motoru 1 998 ccm, Chrudim, Inzerát na serveru TipCars Mazda 6www.tipcars.comMazda 6 2.0i Skyactive Bi-Xenon NAVI
Prodám za 339 000 Kč, najeto 132 103 km, objem motoru 1 998 ccm, Chrudim, Inzerát na serveru TipCars Mazda 6www.tipcars.com