Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nee, všichni jsou v karanténěTak už někdo jezdí s novýma mapama ze 120G na aspoň těch 165 koníků? Jsem napjatej jak strunka, na zkušenosti a na srovnání
Stáhnul jsem jedno BP, byla tam normální jednotka Mitsubishi se 4 MB pamětí jako třeba u nových GL 2.5, takže to půjde.Bude to prosím možné provést i u BP s vypínáním válců?
Hlavně se pak u Shr3ka nesmí sejít víc jak 30 lidíNee, všichni jsou v karanténě
Zase jsme přemýšleli, že by bylo fajn, kdyby se oba ventily aspoň trochu hýbaly. Ale samozřejmě tam můžeš dát nulu. To je požadovaný průtok skrz EGR. Nejnižší hodnota je skoro na volnoběh s nulovou zátěží cca těch 200.Čau shr3k, vedel by si to egr aj úplne zakázať a zalepiť alebo je lepšie ho takto obmedziť?
Odoslané z SM-G975F pomocou Tapatalku
Ano samozřejmě, jen potřebuju načíst tvoje KF a pak ještě to s High Power, tyhle novější ŘJ, stejně jako všechny benzíny Skyactiv, jsou už šifrované.to sh3k: Šlo by to na moje KFko 110kw ? Děkuji za info
Na 2.0 DISI nemám zatím flasher, ale povedu v patrnosti. Tenhle projekt zatím směřuju spíš na Skyactiv motory. Ale pokud bude dost zájemců na L8, LF, L5 a LF-VD motory, udělám to.
Ano jsem ve fázi portování Stage 1 VersaTune na poslední mapy ze servisní akce AK016A, některé i o jednu revizi novější.Shr3k vedel by si to egr spraviť aj na mojej mape od versa tune?
Odoslané z SM-G975F pomocou Tapatalku
Samozřejmě, opět podle přání.Ahoj shr3ku, lze upravit funkci EGR i na 2.2 sky-d 129kW?
Ahoj, možná se ptám blbě, ale nebude mít omezení funkce EGR vliv na emise? A je to možné i u G120?Zase jsme přemýšleli, že by bylo fajn, kdyby se oba ventily aspoň trochu hýbaly. Ale samozřejmě tam můžeš dát nulu. To je požadovaný průtok skrz EGR. Nejnižší hodnota je skoro na volnoběh s nulovou zátěží cca těch 200.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Takže už máš hotovou základní mapu i pro můj motor? Půjde dát třeba i ta mapa od Versatune, verze 1.06, případně i ta 140 kW verze?Už jezdí 110 kW ropa na 129 kW s takovouhle pěknou EGR mapou ...
Zobrazit přílohu 27020
(úplně flat nebo 0 dávat nechtěl, tohle je stejná minimální hodnota EGR a ten kopec je o 50% nižší, viz ten průhledný původní duch).
Stáhnul jsem jedno BP, byla tam normální jednotka Mitsubishi se 4 MB pamětí jako třeba u nových GL 2.5, takže to půjde.