- 967
Mě funguje bez problému.Divné, používá se stejný hash z hesla zde na MK (je to SQL view). Mám testovací uživatele a těmi se tam s loginem (ne mailem) a heslem na MK přihlásím.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mě funguje bez problému.Divné, používá se stejný hash z hesla zde na MK (je to SQL view). Mám testovací uživatele a těmi se tam s loginem (ne mailem) a heslem na MK přihlásím.
Sám nevím proč mi to nejde divnéMě funguje bez problému.
Ne to jsem ještě nedělal. Ale nijak se to neliší od ostatních, co už jsem udělal.Už má tady někdo reálnou zkušenost z úpravou M6 GL 2.0 Skyactiv-G 145→165?
Nově na https://www.mazdaklan.cz/extranet/ aby to sedělo. Budou tam do budoucna i další informace.Mě funguje bez problému.
Dělali jsme PSFR. @mana poskytnul zdroj, který jsem mohl přes sobotu upravit.Ahoj jaké označení cx 3 se to týká?
Ok dáš mi pak vědět až budeš mít něco na tu mou cx 3 moc díkDělali jsme PSFR. @mana poskytnul zdroj, který jsem mohl přes sobotu upravit.
Druhou mapu - Stage 1 - jsem si dovolil ponechat, je zde navíc lehce upraven předstih
Z výroby je to nastaveno pro EU, Balkán, Rusko, Ukrajinu a bývalé sovětské státy a mnoho dalších úplně stejně (v rámci jednoho motoru ve všech výkonových provedeních) tak, aby auto přežilo bez úhony jízdu na všechny druhy benzínů, které se v této oblasti vyskytují. Samozřejmě, že když natankuješ u Lojzy v JZD modrý armádní benzín, co ležel 20 let ve skladu a pojedeš v parném létě pilu, klepsenzor to brzy zjistí a předstih stáhne.Znamená to, že z výroby toto není dokonale nastavené?
Ahoj, taky jsem byl u shr3ka a supééér, G120 - Stage 1, výsledek - klobouk dolů. V aktuální
Ahoj, tak blahopřeju k radosti z nové hračky. A něco konkrétnějšího by nebylo? Třeba zrychlení nebo maximálka před a po?Ahoj, taky jsem byl u shr3ka a supééér, G120 - Stage 1, výsledek - klobouk dolů. V aktuální situaci bych to popsal asi jako jet s rouškou a bez roušky. Auto konečně jede jak by měl dvoulitr jet, konec zadýchávání ve vyšších otáčkách... Servis prvotřídní, s diagnostikou a nabídkou kódování komfortních systémů. Takže ještě jednou díky...
P.S. Akorát mi spotřeba na okreskách nějak stoupla , že by za to mohla pravá noha??
Ahoj, tak blahopřeju k radosti z nové hračky. A něco konkrétnějšího by nebylo? Třeba zrychlení nebo maximálka před a po?
Dobrá pohádka s tou octavii a mini cooperem.
Mám teda úpravu od disi tune, ale že bych si troufl na dvoulitrový turbomotor? Snad ne. Jestli ovšem nemyslíš naftu...
Stojím si za tím co jsem napsal.
Byla to Octa I 2,0T a vím moc dobře o jakej motor......................