Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Napadlo mě vzít si kamerku a natočit vám tedy alespoň POV, jestli by stačilo?Poprosím o jednu virtuální jízdu.
Teď je tato nabídka trosku naprd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@GinBook Však máš stejně přece jiné priority a zítra/v neděli to budou mít i chlapi z Brna, tak tě pak třeba povozí.
Vypadá to krásně, jen mě zaráží ta modrá křivka kroutícího momentu, jak jde ve 2000 k nule. Původní má ještě v 1000 otáčkách 140 Nm. Je to chyba měření, nebo to opravdu ztratí spodek?Takhle vypadá graf po úpravě. Kdo si to nechá změřit, má u mě bonus 300.
Zobrazit přílohu 27619
Toho se neboj. Jestli se nepletu tak by mělo jít jen o otáčky ve kterých započalo měření + nastavení měřidla/dynamometru. Takto se dá graf/měření nastavovat v mnoha směrech - třeba automatické vyhlazování křivky, atd...Vypadá to krásně, jen mě zaráží ta modrá křivka kroutícího momentu, jak jde ve 2000 k nule. Původní má ještě v 1000 otáčkách 140 Nm. Je to chyba měření, nebo to opravdu ztratí spodek?
Při nájezdu na dálnici je to velmi užitečná vlastnost!Tak nějak až se usadí to nadšení, že na trojku to jede 150 bo to prakticky nikdy nevyuzijes...
...
GinBook to ještě asi nezkusil, jinak by věděl, že na trojku to jede až 170 km/hod i bez chipu.Při nájezdu na dálnici je to velmi užitečná vlastnost!
Takže spodek to má jako dřív? Mně by tam chyběl, kdyby nebyl.IMO je to jen uřízlé, ne chyba, ale vlastnost měření. @Max6 mě předběhl...
Ovšem, tam se nic nemění.Takže spodek to má jako dřív? Mně by tam chyběl, kdyby nebyl.
GinBook to ještě asi nezkusil, jinak by věděl, že na trojku to jede až 170 km/hod i bez chipu.
takový dotaz ten speedometer si jak nainstalovalKecas
170 to na trojku nejede.
162km a 6402 otáček. Potom se mne povesil za auto na lano kamion a šlapal na brzdu. Proste auto začalo cukat. Zkoušel jsem 3x pro ověření. Palivo 98 plus aditiva. Další pokus až po úpravě, bo se mne/autu tento způsob pokusu moc nelíbil.
Sent from my iPhone using Tapatalk