• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5, L3 a ostatní)

Poprosím o jednu virtuální jízdu. :D
Teď je tato nabídka trosku naprd. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@GinBook Však máš stejně přece jiné priority a zítra/v neděli to budou mít i chlapi z Brna, tak tě pak třeba povozí.

@GinBook Však máš stejně přece jiné priority a zítra/v neděli to budou mít i chlapi z Brna, tak tě pak třeba povozí.

Priority jsou teď pravda u mne jinde, to ovšem neznamená se odriznout od informací, když to chci taky, jen později. ;)

Takhle vypadá graf po úpravě. Kdo si to nechá změřit, má u mě bonus 300. ;)
Zobrazit přílohu 27619
Vypadá to krásně, jen mě zaráží ta modrá křivka kroutícího momentu, jak jde ve 2000 k nule. Původní má ještě v 1000 otáčkách 140 Nm. Je to chyba měření, nebo to opravdu ztratí spodek?

Vypadá to krásně, jen mě zaráží ta modrá křivka kroutícího momentu, jak jde ve 2000 k nule. Původní má ještě v 1000 otáčkách 140 Nm. Je to chyba měření, nebo to opravdu ztratí spodek?
Toho se neboj. Jestli se nepletu tak by mělo jít jen o otáčky ve kterých započalo měření + nastavení měřidla/dynamometru. Takto se dá graf/měření nastavovat v mnoha směrech - třeba automatické vyhlazování křivky, atd...
25568-2006-Mazda-6-Dyno.jpg

IMO je to jen uřízlé, ne chyba, ale vlastnost měření. @Max6 mě předběhl...

Není důležitá maximální rychlost, dneska s těma ekopřevodama by i Fabia jela 300km/h kdyby se dokázala roztočit.
Důležitá je akcelerace.... To je ta konstanta kterou se vypočítává rychlost zaražení zadnice do sedačky

GinBook to ještě asi nezkusil, jinak by věděl, že na trojku to jede až 170 km/hod i bez chipu. :)

Kecas :D
170 to na trojku nejede.
162km a 6402 otáček. Potom se mne povesil za auto na lano kamion a šlapal na brzdu. Proste auto začalo cukat. Zkoušel jsem 3x pro ověření. Palivo 98 plus aditiva. Další pokus až po úpravě, bo se mne/autu tento způsob pokusu moc nelíbil.

c8157de9a4ca280a4ee483dd15d94314.jpg

Kecas :D
170 to na trojku nejede.
162km a 6402 otáček. Potom se mne povesil za auto na lano kamion a šlapal na brzdu. Proste auto začalo cukat. Zkoušel jsem 3x pro ověření. Palivo 98 plus aditiva. Další pokus až po úpravě, bo se mne/autu tento způsob pokusu moc nelíbil.

c8157de9a4ca280a4ee483dd15d94314.jpg

takový dotaz ten speedometer si jak nainstaloval

Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk

Podobná vlákna

Odpovědi
224
Zobrazení
35K
Back