mazduch
člen KLANu
- 32
https://www.mazdaklan.cz/posts/62212/takový dotaz ten speedometer si jak nainstaloval
Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
https://www.mazdaklan.cz/posts/62212/takový dotaz ten speedometer si jak nainstaloval
Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk
Dik tak jak se znam asi bych to nedal takže nic
- dobrá je, že jsem licencoval pro PE (všechny výkonové verze) 175 k/230 Nm (N95) mapu od profesionálů odladěnou na brzdě (ani se moc od těch mých předchozích úprav založených na 165 k příliš neliší, ale nějaké nuance tam přece jen jsou) - nic tedy nebrání ji použít pro všechny možné druhy jednotek i kalibrací (jen teda těm se svody 4-1 a kompresí 13:1 bych možná dal tu moji)
Taky bych do toho šel.Co jsem koukal ale na poláky,tak ty 145 moc přiškrcený nejsou a rozdíl na kolech je třeba jen 10K.Tam bude podstatný rozdíl v tý převodovce a to bohužel malinký navýšení asi moc nespraví.Taky na to čekám a asi do toho taky půjdu
To by asi bylo, ale neměl bych už srovnání s Verva před a Verva po... Kdyby se to chytlo a sdílelo se tu, bylo by měření určitě realističtější.Pěknou práci to dalo, kdybys měl v budoucnu ještě možnost změřit, jak to jede na Vervu nebo jiný 98+, bylo by to fajn.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Natankuju Vervu a změřím. Synátor bude opět, jakožto plnohodnotný navigátor a časoměřič, nadšenýSpíš jen pro info, co to udělá na vysokooktanový benzín... Jestli tam bude rozdíl.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Rozumím to u správně, že na 16" je auto živější a na 18" je línější?Dneska jsem nazul 18" papuče, ještě že mám taky odemklej hořejšek, teď se ukazuje k čemu to je dobrý
Na 16 je to teda živější o dost.
Ale rozjede se i tak pěkně .)
Těžší kola (logicky většinou větší) potřebují víc energie z motoru aby jsi je rozpohyboval.Rozumím to u správně, že na 16" je auto živější a na 18" je línější?
Rozumím to u správně, že na 16" je auto živější a na 18" je línější?
Jak to moje. Jede to pěkně že?Tak to tady pro vás mám přátelé.