Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky už na to čekámUž aby šla odemknout BP![]()
Ano jede to velice příjemněJak to moje. Jede to pěkně že?![]()
@skokan třeba popíše rozdíl, má 121kW BN se Sebringem a K&N 57i.Ahoj, ma nekdo zkusenost jaky je rozdil mezi stock verzi 121kw a ATM verzi pro Mazdu 3 BM 88kw? Krome toho rozdilu 8kw![]()
Ahoj, ma nekdo zkusenost jaky je rozdil mezi stock verzi 121kw a ATM verzi pro Mazdu 3 BM 88kw? Krome toho rozdilu 8kw![]()
@skokan třeba popíše rozdíl, má 121kW BN se Sebringem a K&N 57i.![]()
Kdyby nešlo přehrát dejte vědět.by bolo fajn natocit ako sa zbiera 3 po obmedzovac ak sa da
Potrvzuji.. konecne to jede.. jak ma a tez z me.. ma smysl jsi to tocit az k tem 7tis otacekMám první pozitivní zkušenosti. Za které moc děkuji Shr3kovi
Otestoval jsem nejprve hybridní mapu, kdy spodek mapy otáček/zátěže/požadovaného momentu ponechán ze G120 a vršek je z G165... snad to říkám správně.
-Je to znát zejména když se nedíváte na otáčky a samozřejmě při podřazení
-Jede to krásně plynule až nahoru k 7000 - super!
To co všichni z G120 znají, ta výkonová díra od 4500ot je prostě pryč - takhle bych si představoval sérii, zkoušel jsem jen „na otočku“
Druhou mapu - Stage 1 - jsem si dovolil ponechat, je zde navíc lehce upraven předstih a jede to s tím přímo ďábelsky !
-Při došlápnutí plynu na jedničku započalo ničení zimních pneumatik, to už jsem věděl že se mu ( i mě) to moc líbí
-Jde cítit jak se auto snaží hrnout vpřed od 3000 a po cestě pěkně až nahoru nabírá další sílu až k omezovači
-Na rovince mě překvapila 2 a 3 - člověk má pocit že na plný plyn opravdu musí držet volant
Tohle motor opravdu oživilo, za mě VERY GOOD
Doplním jen, že před nahráním, došlo prakticky ke kompletní diagnostice a aktualizacím na které Můj autorizák asi neměl čas
M3 2015 BM 2,0 (G120)
-edit: zapomněl jsem dodat že v nádrži mám momentálně N95 / uvidíme co teprve zajistí 98 atd...
To jsi mu měl hned zatnout, abys otestoval zátah nahoře...Dnes setkání s mistrem motorového taktu @shr3k a úprava na 129kW Za půl hodinky hotovo... Jak to jede jsem ještě pořádně nevyzkoušel, nebyl čas. Ale věřím, že nebudu zklamaný