Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale zase namá API SN.Na ten jsem koukal, nema A3, nybrz C3, coz by melo byt pro vozidla s filtrem?
Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30Timto svoje pátrání koncim - proste v cele CR nikdo nema HCL s API SN (ani ti, co se tim v popisku zbozi "honosi")!
Takze co ted vybrat misto nej v 5W30, A3, API SN? Uz bych docela potreboval ten olej vymenit...
Na stránkách píšou u Supreme sythetic API SP/CF; ILSAC GF-6A (6B); ACEA A3/B4/C3.Ten i když nemá ACEA normu, parametrama odpovídá kategorii A5/B5 !!
Jak jsem zjistil, to co píší na stránkách, není vůbec směroplatné.Na stránkách píšou u Supreme sythetic API SP/CF; ILSAC GF-6A (6B); ACEA A3/B4/C3.
Tak nevím každý si píše co chce
Hloupe je, ze v 5W30 tech API SN a zaroven A3/B4 moc neni (viz. anabaze s Ravenol HCL). A to uz jsem si, doufajic, ze ho sezenu, koupil proplachovy olej (viz. foto), ktery dle normy pouziva i Nissan klan (haha), 4 l za 600 Kc, na ten proplach by to mnozstvi melo stacit.
Vcera jsem vecer aplikoval BG EPR, nechal jsem pusobit 40 min, vypustil jsem to a pres noc na dnesek nechal vykapat. Dneska tam dam ten Nissan zazrak, lehce pojezdim, zase vypustim a dam tam to SSO (kteremu dam jeste jednu sanci, ale jen proto, ze jsem nesehnal HCL).
Já ho také kupuji a když se dívám na originální popisky, tak vidím jen API SP, SN je jen v českém(nalepeném) popisu. Podle Google je SP z roku 2020 a SN 2010Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30
Dneska tam dam ten Nissan zazrak, lehce pojezdim, zase vypustim a dam tam to SSO (kteremu dam jeste jednu sanci, ale jen proto, ze jsem nesehnal HCL).