- 6 700
Má tam aspoň nějaký třecí test?tu mate tiez nejake testy olejov a kupodivu olaj mazda ako vitaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Má tam aspoň nějaký třecí test?tu mate tiez nejake testy olejov a kupodivu olaj mazda ako vitaz
Kdepak blbost. Je to efektní, barevné a má to jistě i sledovanost, která zajistí příjmy youtuberákovi. A o to u všech podobných videí jde.Hodně rychle jsem to projel ... a mám k tomu jen jedno: To muselo dát takovou práci ... přitom taková blbost![]()
Jak někdo může udělat test olejů bez toho aniž by otestoval jak ten olej maže?Má tam aspoň nějaký třecí test?
Osobně bych tam dal vst a není co řešit.
DXG je ještě řidší býť je to 5W - parametrama odpovídá C2 kategorii tj lehkoběžný mid SAPS = lajcky řečeno zřejmě bude kvůli nižší viskozitě a aditivaci ještě hlučnější + může začít mizet
Muzete zkusit SSL, ale po cca 6tkm jsem vnímal opakovaně zvýšenou hlučnost z důvodů co jsem několikrát psal dříve.
Já do Mazdy 5W-40 nikdy nedával - jen 0W-20 a teď A5 5W-30.Ono je dost divný že 0W-20 nemizel, a 5W-40 mizí musí to být tím pozvolným rozpouštěním úsad