Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A jak ti to dřív řadilo? Mám najeto taky tolik, řazení je slušné, ale není dokonalé. Tak o tom taky uvažuji.Dneska při 86000km vymemen olej za ravenol mtf-2 a neskutečný rozdíl k lepšímu!! Super hladký chod, kvalty tam zapadají a celkový požitek z jízdy o 3 třídy jinde, doporučuju.
AhojPozor změna !!! Po delším testování a několika výměnách a proplachách převodového oleje měním svoje doporučení. Do manuálních SkyActiv převodovek moc nedoporučuji používat Castrol Syntrans V FE 75W-80 API GL-4+ protože už po cca 500-1000km začne docházet k problémům se synchronizací v době kdy je převodový olej jen částečně zahřátý (za studena a při úplném ohřátí je to OK) a většina převodových stupňů jde obtížně nebo jen s meziplynem zařadit (nejvíc se projevoval 3. stupeň při klidné jízdě). Místo něj testuji již několik tisíc km Ravenol MTF-2 75W-80 API GL-4 a při všech možných podmínkách (od zimních mínusových teplot po letošní velká horka v závodním stylu jízdy) převodovka řadí naprosto výborně.
Pro NEskyactiv převodovky (starší Mazdy) stále platí výborně fungující Castrol Syntrans Transaxle 75W-90 Smooth Shift
AhojTřebá já ho můžu doporučit
Ravenol samozřejmě - když koukneš na můj podpis pod každým mým příspěvkem tak je to tam docela výrazně znát
Jj, skutečně jen výměna po těch kilometrech a bez dalších výraznějších očekávání.M3 BN zřejmě nepomůže viz předchozí příspěvky