- 6 514
No u mně, srazili jsme se ve Zlíně.A kde si to dal urobiť?
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No u mně, srazili jsme se ve Zlíně.A kde si to dal urobiť?
ahoj mám M5 2l 110kw benzín jde s tím něco udělat ?Když se vás sejde se 114 kW DISI 3 kusy, koupím otevřenou mapu od ATM. Už byste byli s @3nv1r0 dva.
Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5)
Přímovstřik nebo nepřímovstřik?ahoj mám M5 2l 110kw benzín jde s tím něco udělat ?
Jak to poznám?Přímovstřik nebo nepřímovstřik?
Mírné ochuzení směsi ve vysoké zátěži, předstih, možná i VVT sací vačky (34 místo 30 stupňů na max). Na DISI mám zatím udělaný jeden typ mapy, někdo je spokojen, jinému to přijde málo - předstih tak do 2-2.5 stupňů. Ne každý tankuje N98.Ano je to cw.
A zvedne se i krouťák nepotřebuji lovit každý kW navíc, spíš bych chtěl krouťák aby když nastavím tempomat to udrželo rychlost a nespomalovalo. Popř abych byl schopný trochu stáhnout spotřebu.Mírné ochuzení směsi ve vysoké zátěži, předstih, možná i VVT sací vačky (34 místo 30 stupňů na max). Na DISI mám zatím udělaný jeden typ mapy, někdo je spokojen, jinému to přijde málo - předstih tak do 2-2.5 stupňů. Ne každý tankuje N98.
Ahoj, jako že 4 už ČR home, nebo na cestě do ČR. 4 jedu směr metropoleJsem do 4. mimo ČR... Tak pak potom všední dny.
ups , nezůstaneš nám tam viďVypadá to spíš na 18...
Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk