Petr :)
člen KLANu
- 32
Budeš se pohybovat kolem Prahy jsem z Kladna a rád bych to zkusilVšechny zmíněné změny mají jen a pouze za následek zvýšení momentu, od něho a otáček se přece odvozuje výkon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Budeš se pohybovat kolem Prahy jsem z Kladna a rád bych to zkusilVšechny zmíněné změny mají jen a pouze za následek zvýšení momentu, od něho a otáček se přece odvozuje výkon.
ahoj nebudeš se náhodou někdy pohybovat kolem Prahy že by jsme to zkusili ? Můžeš mi napsat nějaký email nebo jiný kontakt kde by jsme mohli dořešit podrobnosti.Všechny zmíněné změny mají jen a pouze za následek zvýšení momentu, od něho a otáček se přece odvozuje výkon.
Tak @Natural hlásí, že to asi funguje.Někdo, už nevím kdo po mě chtěl vypnout TPMS u GH, můžu se pokusit.
Podávám další info. ? Od chipu už mám najeto hrubo pres 10 000km. Regenerace asi cca po 250 km, stále stejné.Kubík jezdí jako ďas, navíc on je bezfiltrový, jinak shodná úprava.
Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk
Moc pěkný auto! ? ? Co to je za lízátko pod nárazníkem?
Měl jsem to na autě pár km, rozdíl tam nějaký asi byl, nicméně se po 20km jízdy rozsvítilo grilované kuře a bylo po srandě.OT: Aky efekt ma podlozka 20mm pod klapku?
Ty jo, měl jsem někde udělaný screenshot té chyby, zkusím dohledat a poslat to sem. Ale auto se začalo chovat divně, na volnoběh kolísaly otáčky a auto při stání na místě docela nepříjemně vibrovalo. Asi to ta moje DISIna nemá ráda, nevím.A co hlásilo kuře?
Přesně jak říká kolega. To bylo způsobený netěsností a falešným vzduchem. Třeba řádně utěsnit silikonem na motory. Pak nebude problém.Ty jo, měl jsem někde udělaný screenshot té chyby, zkusím dohledat a poslat to sem. Ale auto se začalo chovat divně, na volnoběh kolísaly otáčky a auto při stání na místě docela nepříjemně vibrovalo. Asi to ta moje DISIna nemá ráda, nevím.
Jedině tam dát 320mm z GG MPSa ...Taktiez mam stale skrutene kotuce, asi to proste neviem.