- 546
Len pre referenciu, mam upravu v roku 2021 na rovnakom L5 motore, mrtvy prvy kat a vymazany kod p0421 a EK je bez problemov.Díky za odpověď, tak to pak nebudu řešit..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Len pre referenciu, mam upravu v roku 2021 na rovnakom L5 motore, mrtvy prvy kat a vymazany kod p0421 a EK je bez problemov.Díky za odpověď, tak to pak nebudu řešit..
Nazdar tiež o tom uvažujem už dlhšie akurát sa k tomu neviem dokopat a vybehnúť za shr3k-om. Zaujíma ma ešte v akom stave máš prvý KAT, či ešte funguje alebo to uz máš predpripravené na jeho budúce KO nech ti nezasvieti potom ako vyššie spomenuté od Kuko116. A taktiež čo EGR on alebo off.Mám 6 týždňov po úprave 2.5gh, hlavné výhody sú lepšia odozva na pedál a vyšší voľnobeh, nevibruje tak ako na 650-600. Možno silentbloky motora nové by pomohli k mojej spokojnosti. Spotrebu mi posledný týždeň až dva zvyšovala ľavá zadná brzda, dúfam že už dá pokoj a vyhnem sa strmeňom. Výkon cestou po úprave som asi cítil ale už som si zvykol. Neľutujem, možno som mohol hodne skôr ísť.
147kwahoj, mohl bych se zeptat na kolik se upravuje motor 2,2 132kw? děkuji - určitě do toho půjdu
K prvému bodu: nepamätám si pred úpravou ale nič podobné nepozorujem, reakcia je bleskováChlapi mam dotaz a nevim do ktereho vlakna to hodit.
Kdyz prudce vystartujete na jednicku a zaradite v cervenem poli 2jku tak tam mazda jakoby ubere nachvilinku kroutici moment aby to nehrabalo?
To stejne jako kdyz chcete vypalit na jednicku tak to sotva hrabne a pak se rychle rozjede.
To dela DSC ??
Diky za odpoved. No 100% mi to ubere na chvili vykon (ne cuknuti). Jakoby auto nechtelo aby zahrabalo…K prvému bodu: nepamätám si pred úpravou ale nič podobné nepozorujem, reakcia je blesková
K druhému bodu: pri zapnutej stabilizácii to obmedzuje otáčky pri preklze na cca 3000
Aktívne bude určite, hovorím že mi to obmedzuje na 3000ot, ale asi tá reakcia na pedál ma vplyv a s tým spojené dodávky paliva nastavené menej ekonomicky a prispatoMozna bude znat odpoved @shr3k .
Upravuje/ zasahuje nejak tvuj chip do toho jak se chova DSC ?
(chipnute to nemam , jen me zajima jestli tam jsou nejake zmeny)
Je stale aktivni v plne parade i po chipu? Nebo v nem jsou nejake zmeny ?
Taktiez to vypinam pri kazdom startovani, nie som s tym systemom stotoznený. Len je to otrava stale vypinat..@shr3k ok a lze pripadne vyradit DSC z provozu? Takovym zpusobem aby nesvitilo na palubce ?
Rano jsem jel s vypnutym DSC a konecne je to auto co jsem cekal… zadne pribrzdovani a celkove se chova ,tak jak cekas , ze se chovat bude…
Ja proste nemam rad “umele” zasahy do rizeni. Rusi me to a auto se tim padem podle me chova nepredvidatelne… mam radsi klasicke/prirodni fyzikalni chovani.