Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ten detailer aplikujes po voskovani alebo po kazdom umyti?@Polsonside chystám se aplikovat koktejl BSD+V07 příští týden má dost pršet tak pak můžeme porovnat
Zobrazit přílohu 39688
Ty koncovky máš vařený nebo na sponu?Letos poprvé jsem se vykašlal na vosk, protože BSD má dost slušnou výdrž. Oplachuju párkrát do měsíce čistou vodou na wapce a cca 4x-5x ručně za letní sezónu kdy zároveň i vrstvu doplním
Mám novej osobní rekord (v klidným tempu) - 5hodin):
- Předmytí hadicí
- 2x mytí rukavicí (2 kýble) BTBM
- sušení (hrubé)
- Korrosol (5min)
- Důkladný oplach proudem vody
- Mytí rukou BTBM (hrubé)
- Clay BiltHamber Auto-Clay Medium
- Oplach vodou
- Sušení (důkladné)
- Odmaštění Q²M Prep
- Ochrana karoserie + kola - koktejl BSD+V07 2 vrstvy
- Tekuté stěrače Sheron Rain-off 2 vrstvy
- Oživení interiéru Poorboy's Natural Look
- Vysávání
- Výměna gumových koberců za letní velurové
Zobrazit přílohu 39704Zobrazit přílohu 39705Zobrazit přílohu 39706Zobrazit přílohu 39707Zobrazit přílohu 39708
To nevypadá špatně. Dal jsi na svoji M6, zřejmě sedan - to se z podpisu nepozná, velikost L nebo dokonce XL?
Toto jsem přehodil přes auto, když jsem byl nucen stát u pole, kde sklízeli obilí. Proti prachu 4/5, něco prošlo.
A cena? Přívětivá.
Vyřešeno, proto odpovídám sám sobě.PPF folie satin white pearl
Děti mě umyli ptačí humus (byl tam max noc a půl den) z kapoty vlhčeným ubrouskem na ruce… Zůstalo tam trochu šmouhy ale hlavně flek. Nějaké lokální leštidlo do ruky s hadříkem nebo jaké by bylo řešení? Krom vyhubení toho špinavého svinstva.
Zobrazit přílohu 40186 Zobrazit přílohu 40187
Panty se dobře promažou bílou vazelínou ve spreji. Omezovač/doraz buď taky bílou vazelínou nebo vazelínou na bázi lithiového mýdla.Budu měnit omezovač na dveřích. Čím mazat tyto omezovače? A čím mazat panty? Silikonový olej? Grafit? Hlavně něco déle působícího, WD40 tudíž nepřipadá do úvahy.