Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mám pocit, že tak dokonale to auto ani nevyrobili, jak on ho myje.Hezké video na detailing CX-3.
Nejlepší řešení ochrany laku je podle mě "nano" povlak. Mám ho na své M6 už přes 2 roky a je stále funkční. Hydrofobní vlastnost se sice zhoršila, ale chemickým čištěním se to dá zase zlepšit. Povlak odolává i mytí aktivní mírně alkalickou pěnou a netřeba ho stále obnovovat jako klasický vosk.
Dnes vosk Doris . Na streche som našiel 3 kvietky priemeru 1cm okolo malých ale hlbších rán laku.
Auto má necelé 4 roky, negarážované. Strecha teda pozink nie je . Ostatné diely napriek obitiu bez korózie.
Čo s tým ?
GG 2013
Nojo, sekl jsem se jen o drobných 10 let Díky!nemáš tam chybu?
V Praze (Jeremiasova) a Pisku (pod okruhem na Budejice) je bezkartacova laserova mycka. Ta vam auto neposkrabe. Jsou jedinne v republice, Moravakum neumim poradit.Můžu se zeptat jak myjete podvozek? Do myčky nejezdím tak jestli tam je program jen mytí podvozku někde?
V Praze (Jeremiasova) a Pisku (pod okruhem na Budejice) je bezkartacova laserova mycka. Ta vam auto neposkrabe. Jsou jedinne v republice, Moravakum neumim poradit.