Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Určitě není problém a bude mi potěšením@Natural Takové možnosti bych rád využil i já, kdyby to šlo, neb bydlím v Praze Mám sice na autě fólii, ale i tak mě Doris směřovala na tebe.
Odkaz přímo zde: Kvalitní chemie - odstraňovače, čističe, přípravky, příslušenství@Natural tady nekde myslim daval video od AMMO NYC, jak by to myti melo od a do z vypadat, tak to doporucuju urcite zkouknout.
řekl bych z pohledu začátečníka/amatéra že sada https://www.detailingshop.cz/uterky...-pack-white-35x35cm-mikrovlaknove-uterky-6ks/ s 2ks savých ručníků musí stačit. Já mám teda tři 45x45cm a spotřeboval jsem všechny, ale pravda je že jsem jednou usušil auto a pak si uvědomil že to nebylo nutný vzhledem k tomu že další činností je clayování při kterým jsem to celý zase zamokřil.
Jinak bych určitě doporučil minimálně korrosol a clay. Každej kdo teď auto viděl potvrdil, že už není černý ale opravdu tmavě modrý. i na zemi po umytí byl černej povlak polétavé rzi, takže minimálně nad tímto + šampon bych určitě zauvažoval
Předpokládám že ten šampon snižuje podobně jako většina mycích prostředků povrchové napětí vody (je tekutější), tím pádem lépe a rychleji vytéká ze spár a tvoří menší kapkyDiky samponu s lubrikaci voda lepe odteka z ruznych spar? To je mi novinka