Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nízký tlak = malé turbo netlačí jak má a to tu bylo popsáno = upadnutý nýtek
Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
TAk to jsem netušil, že už máš za sebou takovej pěknej "očistec" každopádně ja byl na výměně pouze v rámci svolávačky, která u mého ročníku byla podle VIN dělaná přesně na toto - výměna podložek - protože na těchto prvních typech byla nějáká vada materialu a podložky netěsnili = karbon na vstřikovačích a ve ventilovém prostoru.Po výměně mě docela ujistili že tím je problém vyřešen..a už nemusím tuto závadu řešit...jestli to někdo dělá preventivně nrevím, ale myslím že spíš firmy řeší dekarbonizaci mototru...jo a u mě se to že je to fakt zakarbonovany prvotně asi projevilo ucpaným sítkem oleje. Čemuž jsem z kraje nepřikládal až takový význam, jelikož motor měl opravdu poctivě měněný olej každých deset tisíc.To už jsme zase na začátku tohoto tématu! to jsem nechtěl. EGR-ka jsem měl vyndané a jsou zanesené jen řekl bych optimálně, vstřikovače se už několikrát kalibrovali, protože to je součástí údržby a jsou v normě, turbo je po výměně za nové originální. Skoro všechna čidla co s DPF souvisí jsem vyměnil, diagnostika nic nenormálního nehlásí. Spotřebu mám kolem 7,5l/100km což je v mé výbavě standart.
Jde mi teď o to, jestli byl někdo na výměně podložek a pak se něco změnilo. U motorů SH zatím nikdo nepsal, že by nechal vyměnit preventivně.
Doted to byla sranda...ale po dnešní návštěvě servisu hlava v rukách a bezmoc....najdu tady pomoc? Dnes jsme se dostali do stadia...vacka vymenena, ale ventili se nehnou...ty čtyři se zřejmě připekli...nějáká rada nebo je tu někdo kdo řešil stejný problém? Podle všeho bude muset jít dolu hlava, ale vysledek nejistý...má to vubec cenu?
Já radši nekomentuju...Opravuje ti to někdo, kdo už to dělal?
Jinak popis zavady od Fice..presne tak to zacalo
Tak to já jsem dal auto do Mazdy...