Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A ty jsi už vačku měnil?Protože mám rád vánoce a moje auto to ví, dostal jsem dnes dáreček v podobě barevných světýlek na palubce, provázené vtipnými hláškami. Hlásím se do klubu. Současně zkazím život těm, co si myslí, že se stává jen šetřílkům co jezdí na spotřebu, Plyn mám na podlaze každou jízdu minimálně jednou, z Prahy do Neratovic jedu klidně před Lovosice abych auto protáhnul. Snad mě vemou příští týden na servis, zatím dle telefonátu to prý nebude problém. No jasně že ne, přece mi neřeknou že předpokládaj to bude v hajzlu celý.
Když já potřebuji s autem jezdit a proto jsem chtěl rovnou zkusit výměnu kus za kus. Protože ty vstřiky prý docela drží tak bych na to koupil právě již jetý vstřik od nějakého ,,šťastlivce,, kterému odešlo na slavném motoru 2,2 něco jiného a byl KO.A nebylo by jednodušší ho dát na "stolici" a vyzkoušet jestli opravdu má problém? To by měl přeci umět někdo kdo dělá diagnostiku a opravy vstřiků?