Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to já od prvního čištění už dva roky beru jen naftu bez biosložek a vždy dávám VIF a překvapení - zasraný to bylo i tak.Jasne - samozřejmě serial bude pokračovat ..podle mechanika to zasviněný bylo pořadne, a jednoznačně škubání bylo následkem tohoto. Klapku jsem, měl teda čistší než harry...no pokud budu mít auto i po tehle opravě ještě dva roky...doufám že tomu předejdu dražsí naftou,VIFem a stylem ježdění. A co se týče čištění suchým ledem...jde vlasně o tlakové tryskání podobně jako to čistil tady někdo skořápkama oříšků..jen s tím ropzdílem, že led se promění na CO2 takže zustane jen otryskaný prášek karbonu a ten se vyfouká pryč.
viz https://www.karcher.cz/cz/professional/cisteni-suchym-ledem.html
Tak potom co už mi to zase začínalo na dvojku škubat,tak jsem vyčistil sání.
Kompletně i otvory v bloku motoru.
Škubání je pryč a autu přibylo pocitově tak 5 KW.
Ještě k tomu tryskání, ty jsi ten stroj půjčíš nebo ti to budou někde dělat ?Jasne - samozřejmě serial bude pokračovat ..podle mechanika to zasviněný bylo pořadne, a jednoznačně škubání bylo následkem tohoto. Klapku jsem, měl teda čistší než harry...no pokud budu mít auto i po tehle opravě ještě dva roky...doufám že tomu předejdu dražsí naftou,VIFem a stylem ježdění. A co se týče čištění suchým ledem...jde vlasně o tlakové tryskání podobně jako to čistil tady někdo skořápkama oříšků..jen s tím ropzdílem, že led se promění na CO2 takže zustane jen otryskaný prášek karbonu a ten se vyfouká pryč.
viz https://www.karcher.cz/cz/professional/cisteni-suchym-ledem.html
To jsi mi dal brouka do hlavy, já to v lednu čistil sám ale škube mi to mezi 1600 a 2000 pořád. Jenže jsem čistil jen sání a klapku. V bloku jsem to nedělal protože mi to nepřipadali tak hrozný. Ale asi to chce komplet vše a pořádně někde u profíků.Kolik si najel od posledního čištění?