• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

diesel Karbon v sání a hlášení SCBS u 2.2 Skyactiv-D (SH)

Zítra jsem objednaný na diagnostiku,tak uvidím a dám vědět. Jsem tady dneska novej,tak se s fórem seznamuju. Náhodou nevíte o nějakým servisem na Mazdy v Praze nebo někde kolem? Nemyslím autorizák. Moc dík
Prosím napiš mi potom kolik tě stála diagnostika. Potřebuji srovnání.
Díky

.@harry - Nemáš nikoho kdo by ti to píchnul jen tak? A ForScan na mobilu nestačí? Tam se dá vyčíst vcelku dost ne? Já ho používám na všecko a je pravda jak psal Shr3k..povinná výbava Mazdaře :p já bych se bez něj nehnul :p:cool:

ForScan už mám měsíc. Mne zajímá kolik zaplatí v Mazdě za diagnostiku. Já platil těch 10 800 a bez stanovení jasné závady.

Poraďte kde koupit podložky pod naše vstřikovače DENSO SH0113H50 . Nikde je nemohu najít a do Mazdy nejdu.

Poslední úprava moderátorem:
Poslední úprava:
Zatím nejsem na diagnostice v Mazdě,ale u známého.
Tak se obávám, že to stejně může být tou výměnou oleje. Změřil jsem olej a je ho tam dost nad maximum. Prý tam může být hladinové čidlo a to si myslí, že se do oleje dostala nafta a neudělala se regenerace filtru.

ForScan už mám měsíc. Mne zajímá kolik zaplatí v Mazdě za diagnostiku. Já platil těch 10 800 a bez stanovení jasné závady.
Do Mazdy půjdu až naposledy.

.@harry - Nemáš nikoho kdo by ti to píchnul jen tak? A ForScan na mobilu nestačí? Tam se dá vyčíst vcelku dost ne? Já ho používám na všecko a je pravda jak psal Shr3k..povinná výbava Mazdaře :p já bych se bez něj nehnul :p:cool:
To je nějaká aplikace ten ForScan?

Poslední úprava moderátorem:

jj četl jsem to a upřímně zatočila se mi hlava když jsi tu psal co si vzali za diagnostiku k ničemu...myslím i Shr3k se podivoval že. Obecne mužu říct že pokud nejde o známé, berou v servisu obvykle od 500-1000 Kč...a pokud se vrátím ke svému bývalému Fordu, vím že kolikrát za to nechtěli v autorizáku nic...obzvlášť pokud se naopak zjistila závada a ta se pak řešila....nj jiný kraj jiný mrav :-(

Pokud nemáš po ruce origo diagnostiku na mazdy (VCM/IDS) tak je to "asi" to nej co můžeš za rozumný peníze nebo i zadarmo pořídit na diagnostiku Mazda/Ford.
https://forscan.org/download.html
Chtěl jsem se zeptat,jestli se dá k tobě objednat na tu diagnostiku. Zatím mi nikdo nepomohl s normální diagnostikou. Jezdím už čtvrtý den v nouzáku a bojím se abych něco na autě nezkazil. Dík

Chtěl jsem se zeptat,jestli se dá k tobě objednat na tu diagnostiku. Zatím mi nikdo nepomohl s normální diagnostikou. Jezdím už čtvrtý den v nouzáku a bojím se abych něco na autě nezkazil. Dík

Odkud jseš? A kamarád nic nezjistil?Přeci mu museli vyjet aspon najeky kody když to je v nouzáku....pokud se ta závada nějak projevuje a je načtená..pak je to daleko jednodušší...nejhorší pokud to děla občas

Odkud jseš? A kamarád nic nezjistil?Přeci mu museli vyjet aspon najeky kody když to je v nouzáku....pokud se ta závada nějak projevuje a je načtená..pak je to daleko jednodušší...nejhorší pokud to děla občas
Kód nějakej vyjel,ale právě jsem měl cestu kolem Kolína,tak jsem se stavil v Mazdě Bošina. Kolegové tady ten servis doporučovali,tak uvidíme. Dám vědět jak to dopadlo

Tak mám po diagnostice v Mazdě Bošina a musím říct, že velká spokojenost. Provedli diagnostiku a zjistili vadné čidlo výfukových plynů. Sice ho neměli,ale bude zítra. Diagnostika byla za 762 Kč což jsem koukal.

No pekna prace..tak hlavne aby to prestalo delat a bylo uz vse ok.

Tak mám po diagnostice v Mazdě Bošina a musím říct, že velká spokojenost. Provedli diagnostiku a zjistili vadné čidlo výfukových plynů. Sice ho neměli,ale bude zítra. Diagnostika byla za 762 Kč což jsem koukal.
Opravdu máš fakturu za diagnostiku od orig. servisu Mazda ve výši 762 Kč ? Tomu nemohu věřit když já jí měl za 5 000 a k tomu to samé za jízdní testy. Něco je tady u nás špatně.

.@Harry..neměli by ti spíš zaplatit, že se v takové krásce mohli svézt :)

Opravdu máš fakturu za diagnostiku od orig. servisu Mazda ve výši 762 Kč ? Tomu nemohu věřit když já jí měl za 5 000 a k tomu to samé za jízdní testy. Něco je tady u nás špatně.
Mám. Ofotil bych ti jí,ale musím zjistit jak se sem dávají fotky.

Back