harry
výkonný člen KLANu
- 114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hahaha, šajnsfikšn dle slovníku , diagnostika váčku nezjistí, to je jen s jen mechanika, , tak že tahají jen z jedince prachy.jen když to vidím napsany..zajímalo by mne jakým způsobem provedli kontrolu vačky a podfuku vstřikovaču? To přeci na diagnostice zjistit nejde...a fyzicky to je prace na delší dobu. Nebo že by se našel diagnostický postup na kontrulu vačky?
A ke všemu uplnýá ulet...připojení na diagnostiku jedna palba...to jen pro info znamena spustit PC a zasunout konektor...a druha palba načtení kódu..to se dějě automaticky při spuštění programu...no ještě že ti neučtovali otevření a zavření dveří a vysunutí konektoru..to je mazec
Tady je ta cena za tu diagnostiku. Koukám, že jsem to otočil.
jen když to vidím napsany..zajímalo by mne jakým způsobem provedli kontrolu vačky a podfuku vstřikovaču?