Ahoj,
tak mně se v pátek na dálnici stalo přesně to samé s Mazdou 6 2.2 D r. 2015 po faceliftu. Jedu v rychlem pruhu, vjede mi tam auto, tak brzdim a kdyz jsem u nej najednou nepříjemné škubnutí (to podřadil automat) a pak už jen hláška SCBS malfunction + rozsvícené kontrolky ESP a i Stop. Auto jelo jen o trochu hůř, čekal bych v nouzáku markantnější pokles výkonu. Automat přestal řadit, zustala tam jedna rychlost, při přepnutí na manual display na budíku neukazoval nic a manualně přeřadit také nešlo. A to mám jet 3.ledna do FR lyžovat. Mám obavu, jestli se s tím dá tak daleko vůbec dojet a do té doby to pravděpodobně ani nestihnu prohlédnout, natož opravit (vzhledem k tomu, že budou svátky) :-(
Jeste pro doplneni, jedna se o facelift s full led, ale kamery na okne jsou jeste stejne, jako tomu bylo u modelu před liftem, konkretně tam jsou dvě pod sebou a pak jeste deštak vedle, tak že celkem 3. Hlidani jizdnich pruhu to nema a jelikož je to dovoz, nema to ani automatické přepinani dálkových světel, i když jsou LED. Koncové VIN je 312569. Pokusím se nechat vyčíst případné chyby v autorizaku. Předem děkuji za reakce