Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Co se týká mrtvých úhlů - nehraje v tom třeba roli zaspineni kamer? Nebo? Klika mi jinak nešla asi dvakrát. Na druhé "šáhnutí" ale vždy ok. Najeto cca 6000.Chtěl bych poprosit ohledně informací, jak je to u Vás. Jak Vám funguje odemykání dveří, když se dotknete kliky? Mě to někdy protestuje a nechce fungovat, např. po dešti, kdy je auto mokré... pak musím lovit v kapse klíč. Funguje Vám to na 100%? Další věc je sledování mrtvého úhlu pravého zpětného zrcátka... to mě upozorňuje taky jenom občas. V levém zrcátku mi to ukazuje vždy. Nevím jestli to mají nastavené takhle nebo to prostře blbne.
Tak to máme i u firemních "ofcí"Bude to asi normální... když třeba umývám auto wapkou, tak se samo zamkne a odemkne, několikrát za sebou, prostě ty senzory na klice berou i vodu...
Ohledně "automatického zamykání", co jsi asi měl namysli, jsem vyzkoumal, že když rychle vyletíš z auta a při zavření dveří auto nestihne rozeznat, že klíček byl v době zavření poblíž dveří, tak to "nepípne" a nezamkne se. Zkus to jakoby pomaleji. Od té doby nemám problém. Normálně vystupuji a nastupuji a ok. Argumenty typu "jsem rád že keyless nemám" jsou absurdní. Málo která automobilka má automatické zamykání při odchodu. Problémy s nefunkční klikou jsou dle mne dva. Jeden je schválně a to ten, že pokud zároveň někdo jiný sáhne na kliku spolujezdce, je systém vyřazen z činnosti. Druhý je podle mne v tom, že někdy klíček něco jakoby vyruší. Mně se to ale stalo jen dvakrát.S tím odemykáním, tak už se mi stalo párkrát že jsem přišel k autu vzal za kliku a nic, musel jsem vytáhnout klíč z kapsy a někdy jsem musel odejít od auta a znova se přiblížit. Jinak už se mi taky stalo dvakrát, že se mi auto vůbec nezamklo a zůstalo při odchodu odemčené (i přes noc). Jednou se mi taky stalo, že jsem si otevřel pouze kufr a najednou se rozhoukal alarm, musel jsem zmáčknout klíček pro odemčení. Pomalu si to píšu a chci s tím potom jít do autorizáku co na to. Jinak klíček je dost laciný, ještě že ho nemusím tolikrát vytahovat z kapsy. Jen sem se ještě chtěl zeptat jestli nemáte taky problém s vrzáním klik od dveří, když za ní pořádně vemu a chci třeba zavřít ( z venku) tak mám někdy pocit že mi zůstane v ruce.
Já to zase vidím tak, že mám klíč pořád v kalhotech, skoro ho nevydávám, nemusím se o něj starat, přijdu k autu a rovnou si otevřu kufr nebo dveře. Pak zmáčknu start a jedu. Nemusím nikam vrážet klíček, nemusím se o něj starat. Já si třeba auto na dálku zkontroluju, jestli zamklo podle pipnuti nebo podle sklopenych zrcátek. Nevidím v tom problém.@Michall To nebyl argument, ale názor. Nemám ho a jsem za to rád. Nemusím strkat doma klíč do alobalu, nemusím řešit zda se auto samo zamklo, nebo nezamklo. Musím si otevírat kufr ručně a ne kopáním mohou pod nárazník.
Prostě věc preferencí...
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk