Michall
rodinný člen KLANu
- 941
Tak s tempomatem jsem zatím neměl problém i v silným dešti a sněhu.Klasika. Stačí po oschnutí "vypnout" a "zapnout" auto a zase to funguje. Jednou už se mi to dokonce vzpamatovalo i samo při jízdě po dálnici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak s tempomatem jsem zatím neměl problém i v silným dešti a sněhu.Klasika. Stačí po oschnutí "vypnout" a "zapnout" auto a zase to funguje. Jednou už se mi to dokonce vzpamatovalo i samo při jízdě po dálnici.
Mě to dělá stejně,jak je hustý déšť,tak radar přestane fungovat.Jak oschne,tak se zase chytne.Ani technika není všemocná.Klasika. Stačí po oschnutí "vypnout" a "zapnout" auto a zase to funguje. Jednou už se mi to dokonce vzpamatovalo i samo při jízdě po dálnici.
Teď z jiného soudku - ukáže se někdo z tohoto vlákna už v pátek na srazu na Pálavě
EDIT: už ve čtvrtek jsem chtěl napsal
Já určitě ne.Budu tam až v sobotu,ale ne na srazu.Kdyby jste potkali červenou trojku s kolama na střeše,jak se motá v okolí Valtic,tak jsem to já.Teď z jiného soudku - ukáže se někdo z tohoto vlákna už v pátek na srazu na Pálavě
EDIT: už ve čtvrtek jsem chtěl napsal
V sobotu se zase já budu motat okolo Lednice Sedan, spz 8C6 a bez podtáckůJá určitě ne.Budu tam až v sobotu,ale ne na srazu.Kdyby jste potkali červenou trojku s kolama na střeše,jak se motá v okolí Valtic,tak jsem to já.
Tak to se asi při cestách všichni potkámeTo tam bude živo, já se budu v sobotu motat kolem Mikulova.
ANO, a kdyz už necháš zbrzdit motorem víc než je zdrávo (na úrověň "dušení") tak se chvěje opravdu hodně.Trochu z jiného soudku...setkává se někdo z vás s vibracemi řadící páky při brzdění motorem / brzdami se zařazenou 3kou? G122.
Samozřejmě že myslím klasické brzdění. Od 3000 -> 1000 otáček, třeba. Vím že u nějakých převodovek se to řešilo. Sice ne na BP, ale i tak mne to zajímá, jestli se jedná o normální jev, či nikoliv.ANO, a kdyz už necháš zbrzdit motorem víc než je zdrávo (na úrověň "dušení") tak se chvěje opravdu hodně.
Trochu z jiného soudku...setkává se někdo z vás s vibracemi řadící páky při brzdění motorem / brzdami se zařazenou 3kou? G122.
V MX-5 se řadící páka třepe zejména proto, že převodovka je umístěná hned pod ní, resp. samotné řazení je převodovce co možná nejblíže. Jinak je běžnou vlastností, že se při dobržďování v nízkých otáčkách začne páka klepat.Měl jsem před časem půjčenou MX-5 a tam se řadící páka chvěla i na neutrálu na světlech jako sviňa, takže bych to opravdu neřešil
Nízké otáčky ale nejsou otáčky například okolo 3000 Tohle není u koncernu běžný.V MX-5 se řadící páka třepe zejména proto, že převodovka je umístěná hned pod ní, resp. samotné řazení je převodovce co možná nejblíže. Jinak je běžnou vlastností, že se při dobržďování v nízkých otáčkách začne páka klepat.
Špatně jsem si to přečetl. U 3000 rpm by to asi dělat nemělo, pod 1500 bych to očekával.Nízké otáčky ale nejsou otáčky například okolo 3000 Tohle není u koncernu běžný.
Premyslim ze u sve Titanium flash (SDN) take zakryju komplet chrom i na masce plus cerne kola - co myslite hodi se to k te barve?Vypadá to dobře. Taky nejsem zastáncem chromu (kromě loga). Pošli link Třeba nechápu, proč na zadek M6 furt serou tu chromovou lištu. Vždyť je to vrchol nevkusu
"Pane Lorenz, uvezu to?"Premyslim ze u sve Titanium flash (SDN) take zakryju komplet chrom i na masce plus cerne kola - co myslite hodi se to k te barve?
Pokud to tema patri do jine sekce diskuze tak se omlouvam a prosim admina o presunuti, diky
Přesně. Podle vkusu každého soudruha."Pane Lorenz, uvezu to?"
Hod si fotku do nějakého kreslítka, začerni chrom a zhodnoť si to... Je to přece tvoje auto, tak si na to musíš odpovědět sám!
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Hm, v "kreslitku" to mam, v realu jsem to mel take na zkousku na jedne strane oken - byl to jen dotaz nez se rozhodnu na 100per - ale asi oba spatny den nebo delsi pobyt na slunci, pece to dnes dost.Přesně. Podle vkusu každého soudruha.
Tak slunečný den bych tomu, že tu někdo napíše, že je to dle vkusu, úplně nepřikládalHm, v "kreslitku" to mam, v realu jsem to mel take na zkousku na jedne strane oken - byl to jen dotaz nez se rozhodnu na 100per - ale asi oba spatny den nebo delsi pobyt na slunci, pece to dnes dost.