• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Klasika. Stačí po oschnutí "vypnout" a "zapnout" auto a zase to funguje. Jednou už se mi to dokonce vzpamatovalo i samo při jízdě po dálnici. :p
Mě to dělá stejně,jak je hustý déšť,tak radar přestane fungovat.Jak oschne,tak se zase chytne.Ani technika není všemocná.

Teď z jiného soudku - ukáže se někdo z tohoto vlákna už v pátek na srazu na Pálavě :cool:

EDIT: už ve čtvrtek jsem chtěl napsal

Teď z jiného soudku - ukáže se někdo z tohoto vlákna už v pátek na srazu na Pálavě :cool:

Já určitě ne.Budu tam až v sobotu,ale ne na srazu:(.Kdyby jste potkali červenou trojku s kolama na střeše,jak se motá v okolí Valtic,tak jsem to já.:p

To tam bude živo, já se budu v sobotu motat kolem Mikulova. :cool:

Trochu z jiného soudku...setkává se někdo z vás s vibracemi řadící páky při brzdění motorem / brzdami se zařazenou 3kou? G122.

Trochu z jiného soudku...setkává se někdo z vás s vibracemi řadící páky při brzdění motorem / brzdami se zařazenou 3kou? G122.
ANO, a kdyz už necháš zbrzdit motorem víc než je zdrávo (na úrověň "dušení") tak se chvěje opravdu hodně.

ANO, a kdyz už necháš zbrzdit motorem víc než je zdrávo (na úrověň "dušení") tak se chvěje opravdu hodně.
Samozřejmě že myslím klasické brzdění. Od 3000 -> 1000 otáček, třeba. Vím že u nějakých převodovek se to řešilo. Sice ne na BP, ale i tak mne to zajímá, jestli se jedná o normální jev, či nikoliv.

Poslední úprava:

Ano, ale zatím mě to nijak netrápí. Může to časem mít vliv na funkci?

Měl jsem před časem půjčenou MX-5 a tam se řadící páka chvěla i na neutrálu na světlech jako sviňa, takže bych to opravdu neřešil ;)

Měl jsem před časem půjčenou MX-5 a tam se řadící páka chvěla i na neutrálu na světlech jako sviňa, takže bych to opravdu neřešil ;)
V MX-5 se řadící páka třepe zejména proto, že převodovka je umístěná hned pod ní, resp. samotné řazení je převodovce co možná nejblíže. Jinak je běžnou vlastností, že se při dobržďování v nízkých otáčkách začne páka klepat.

V MX-5 se řadící páka třepe zejména proto, že převodovka je umístěná hned pod ní, resp. samotné řazení je převodovce co možná nejblíže. Jinak je běžnou vlastností, že se při dobržďování v nízkých otáčkách začne páka klepat.
Nízké otáčky ale nejsou otáčky například okolo 3000 ;) Tohle není u koncernu běžný.

Vypadá to dobře. Taky nejsem zastáncem chromu (kromě loga). Pošli link ;) Třeba nechápu, proč na zadek M6 furt serou tu chromovou lištu. Vždyť je to vrchol nevkusu o_O
Premyslim ze u sve Titanium flash (SDN) take zakryju komplet chrom i na masce plus cerne kola - co myslite hodi se to k te barve?

Pokud to tema patri do jine sekce diskuze tak se omlouvam a prosim admina o presunuti, diky

Premyslim ze u sve Titanium flash (SDN) take zakryju komplet chrom i na masce plus cerne kola - co myslite hodi se to k te barve?

Pokud to tema patri do jine sekce diskuze tak se omlouvam a prosim admina o presunuti, diky
"Pane Lorenz, uvezu to?"

Hod si fotku do nějakého kreslítka, začerni chrom a zhodnoť si to... Je to přece tvoje auto, tak si na to musíš odpovědět sám!

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

"Pane Lorenz, uvezu to?"

Hod si fotku do nějakého kreslítka, začerni chrom a zhodnoť si to... Je to přece tvoje auto, tak si na to musíš odpovědět sám!

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Přesně. Podle vkusu každého soudruha.

Přesně. Podle vkusu každého soudruha.
Hm, v "kreslitku" to mam, v realu jsem to mel take na zkousku na jedne strane oken - byl to jen dotaz nez se rozhodnu na 100per - ale asi oba spatny den nebo delsi pobyt na slunci, pece to dnes dost.

Hm, v "kreslitku" to mam, v realu jsem to mel take na zkousku na jedne strane oken - byl to jen dotaz nez se rozhodnu na 100per - ale asi oba spatny den nebo delsi pobyt na slunci, pece to dnes dost.
Tak slunečný den bych tomu, že tu někdo napíše, že je to dle vkusu, úplně nepřikládal ;)

Back