99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Za mně jo, nevypadá to na M3 vůbec zle.Zobrazit přílohu 29696Zobrazit přílohu 29696 Zobrazit přílohu 29697
Sorry, že jsem narychlo nesehnal sedan, ale těch 20 cm vzadu si každej při troše představivosti domyslí.
Za mně jo, nevypadá to na M3 vůbec zle.Zobrazit přílohu 29696Zobrazit přílohu 29696 Zobrazit přílohu 29697
Mám to tak že kdo chce elegantní řešení koupí sedan a kdo chce nastanou M3 pořídí hatchback.Je to subjektivní názor.Každopádně ať si každý udělá na svém autě co chce.Me se to líbí tak jak to je.po navratu z dov sem hodim svuj upraveny obr v "kreslitku" a prave vcera jsem tady potkal SDN komplet v cernem (cerna jet) a navypadalo to vubec zle, ale jak pise HHbota je vic usedlejsi, kazdy ma jiny vkus a nechci to prestrelit - a kazdopadne dikes za ochotu.
Přeci jen Titanium Flash není Jet Black. Není problém ten chrom hodit do černé folie alespoň to nezhodnotíš pro případný prodej.po navratu z dov sem hodim svuj upraveny obr v "kreslitku" a prave vcera jsem tady potkal SDN komplet v cernem (cerna jet) a navypadalo to vubec zle, ale jak pise HHbota je vic usedlejsi, kazdy ma jiny vkus a nechci to prestrelit - a kazdopadne dikes za ochotu.
Myslím, že na konci full user guide. Ke stažení na Mazda.czAhoj, existuje pro BP G122 něco jako plán servisních prací? Mám na mysli něco ve formátu: 1. rok/20tkm - výměna oleje vč. filtru, 2. rok/40 tkm - atd... Nemůžu to nikde najít.
něco takového https://servis.carstarpraha.cz/soubory/PDF/Mazda3_BN-2,0.pdfAhoj, existuje pro BP G122 něco jako plán servisních prací? Mám na mysli něco ve formátu: 1. rok/20tkm - výměna oleje vč. filtru, 2. rok/40 tkm - atd... Nemůžu to nikde najít.
Ahoj, existuje pro BP G122 něco jako plán servisních prací? Mám na mysli něco ve formátu: 1. rok/20tkm - výměna oleje vč. filtru, 2. rok/40 tkm - atd... Nemůžu to nikde najít.
Mělo by to být i v uživatelském manuálu.V kapitole údržba vozidla... alespoň myslím,že jsem to tam viděl.Ahoj, existuje pro BP G122 něco jako plán servisních prací? Mám na mysli něco ve formátu: 1. rok/20tkm - výměna oleje vč. filtru, 2. rok/40 tkm - atd... Nemůžu to nikde najít.
Za mě určitě manuál. Jel jsem v G122 jak v manuálu, tak v automatu. AT jsem jen zkoušel, věděl jsem, že si koupím manuál. V manuálu je to auto živější a ani občasné poskakování v kolonách nemůže zkazit tu radost z okresek. Manuál ve trojce je opravdu povedený, a to říkám jako uživatel manuálu v MX-5, který je podle mě jeden z nejlepších vůbec. Otázka zní, jak často se dostaneš mimo město.Pánové mám na vás takový obecný dotaz, je mi jasné že je to věc každého (soudruha) jak tady někteří rádi píšou, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti, tudíž šli by jste do převodovky s manuálním řazením nebo automatem, jde o to že města jsou každým rokem "plnější" a né jen města už i dálnice a popojíždění v kolonách není a nebude nic neobvyklého, s manuálem v takové koloně popojíždet je vopruz na druhou stranu, mazda má výborný manuál který je dobrý na okrskách (vyzkoušeno). Bavíme se o motoru G122 nebo G150.