• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Profukovani dveří jsi Teda úspěšně vyřešil? Máš sedan nebo hatch? Co zrcátko řidiče, nevibruje při vyšších rychlostech? Co takový chrasteni z obou předních dveří? Kam pojedeš na prohlídku? Ono se totiž hodně liší.

ptal jsem se uspesne a to u podfukovani dveri pri jinem servisu u me neproslo, pry je to dano stylingem,..dle me vymluvy
mam sedan - viz info v zahlavi
zrcatko drzi, vicko je taky v rozmerech a chrasteni u ridicovych dveri mi resili 3x a nakonec vymenili komplet zamek
planuju jet do Ostrava Kodecar, ptal jsem se i v Hlucine a cena byla totozna

jde mi o to co jste opravdu uspesne vyresili at se muzu popripade odkazat a neposlouchat reci styling,...

Ahoj, pristi tyden jdu na 1 servisni prohlidku, u predchazejici 3 me vysla na 3500 ted mi rekli at pocitam 5500 az 6000 - pry se vsechno zdrazovalo,..... na kolik vas vysla?

druha vec - co jste resili / reklamovali v ramci teto prohlidky (s uspechem) ? u me krome klepani ridicovych dveri kde po 3 zasahu vymenili zamek (zatim drzi, uvidim v zime), profukovani zadnich spolujezdcovych dveri a klepani kolem pristrojovky nic nenapada.

Diky
Kam máš tím pádem namířeno? A kde jsi řešil všechny ty předešlé problémy s vrzáním a podobně?

ptal jsem se uspesne a to u podfukovani dveri pri jinem servisu u me neproslo, pry je to dano stylingem,..dle me vymluvy
mam sedan - viz info v zahlavi
zrcatko drzi, vicko je taky v rozmerech a chrasteni u ridicovych dveri mi resili 3x a nakonec vymenili komplet zamek
planuju jet do Ostrava Kodecar, ptal jsem se i v Hlucine a cena byla totozna

jde mi o to co jste opravdu uspesne vyresili at se muzu popripade odkazat a neposlouchat reci styling,...

Jsem na mobilu, takže nevidím podpisy ;) Mám právě taky sedan a podfukovani pochybuji, že budou řešit. Max si tam sám nalepit nějaké těsnění. Zámek měnili a na chvíli to přestalo? Začalo to vydávat zvuky hned po vyjeti nebo až po nějaké chvíli co jedeš? Já úspěšně vyřešil jen odlepeny senzor deště po výměně okna. Všechno ostatní prý není / neřešitelné a nebo že to mají všechny. Klasické kecy. Mně se trepota zrcátko u řidiče a prý to mají všechny, žádný nový díl není. Pak je mi Teda záhadou, že například tobě se to neděje. Prostě je to celé ojebávka na lidi, nic víc.

Poslední úprava:
Jsem na mobilu, takže nevidím podpisy ;) Mám právě taky sedan a podfukovani pochybuji, že budou řešit. Max si tam sám nalepit nějaké těsnění. Zámek měnili a na chvíli to přestalo? Začalo to vydávat zvuky hned po vyjeti nebo až po nějaké chvíli co jedeš? Já úspěšně vyřešil jen odlepeny senzor deště po výměně okna. Všechno ostatní prý není / neřešitelné a nebo že to mají všechny. Klasické kecy. Mě se trepota zrcátko u řidiče a prý to mají všechny, žádný nový díl není. Pak je mi Teda záhadou, že například tobě se to neděje. Prostě je to celé ojebávka na lidi, nic víc.

k zamku - pokazde (3x) jsem musel projet s servisakem plus prijemnce at to taky slysi, samozrejme ze to neni jednoduse na povel presentovana zavada a projevovalo vzdy po rano (chladneji) -> takze jsme najeli na kostky a bylo mi receno ze pouzivam nestandartni cesty, coz me tedy pobavilo - ted po vymene se zatim nic neozyva, cca 1.5 mesice ale pockam az bude chladneji, nejsme si jisty ze zamek byl opravdu ten prispevatel klepani

k zrcatku - tak bud to nevnimam :) pokud to opravdu maji vsechny a nebo mam stesti

Teď v šeru jsem si všiml, že mám nějakou "zdeformovanou" zobrazovací plochu HUDu. Mám za to, že předtím bylo to modrošedé pozadí pravidelný obdélník, teď z toho mám jakýsi patvar (sorry, líp se mi to nepodařilo vyfotit, tak jsem hrany zvýraznil červeně) :neutral: Tohle je normál a bylo to tak vždy nebo se mi s tím něco stalo a otázka co? :) Když si poposednu kousek výš (zvednu víc hlavu), tak ano, horní hrana se "ořízne" do roviny. Ale to je asi jen ořez způsobený tím fyzickém otvorem v palubce, řekl bych.

IMG_0950.jpeg

Poslední úprava:
Teď v šeru jsem si všiml, že mám nějakou "zdeformovanou" zobrazovací plochu HUDu. Mám za to, že předtím bylo to modrošedé pozadí pravidelný obdélník, teď z toho mám jakýsi patvar (sorry, líp se mi to nepodařilo vyfotit, tak jsem hrany zvýraznil červeně) :neutral: Tohle je normál a bylo to tak vždy nebo se mi s tím něco stalo a otázka co? :) Když si poposednu kousek výš (zvednu víc hlavu), tak ano, horní hrana se "ořízne" do roviny. Ale to asi jen ořez způsobený tím fyzickém otvorem v palubce, řekl bych.

Zobrazit přílohu 30155

Nerachoti? Je servisní postup na výměnu. Prý změnili materiál sklíčka, že to staré se "mohlo zkroutit".

Nerachoti? Je servisní postup na výměnu. Prý změnili materiál sklíčka, že to staré se "mohlo zkroutit".
Díky moc. Je vidět, že máš fakt přehled ;) Zkroucené sklíčko - to by mohlo být ono, ale v životě by mě to nenapadlo :grinning: Myslím, že to nerachotí - jen středový displej. Jinak to levé zrcátko se mi taky třepotá úplně od novoty, ale není to nic zásadního.

Mne teda odlesky vniřku přístrjovky kolem HUD za slunce už natolik sraly, že jsem ho celý překryl kusem šedého molitanu, který jsem našel v garáži. Není to sice ideální, ale je to lepší, než za jízdy přímo v zorném poli sledovat odrazy patvaru výřezu palubky pro HUD a vnitřku přístrojovky.
Vám to nikomu nevadí?

Mne teda odlesky vniřku přístrjovky kolem HUD za slunce už natolik sraly, že jsem ho celý překryl kusem šedého molitanu, který jsem našel v garáži. Není to sice ideální, ale je to lepší, než za jízdy přímo v zorném poli sledovat odrazy patvaru výřezu palubky pro HUD a vnitřku přístrojovky.
Vám to nikomu nevadí?

Mne to na Mazde 6 vadi docela dost, ale abych to kvuli tomu nepouzival a prekryval ten vyrez molitanem, k tomu jsem se nedostal. Castecny reseni je pouzivat polarizacni bryle, ktery hodne potlaci odlesky ve skle, ale s tema je zas HUD hur citelny, nekdy i zcela neviditelny, ale to je asi prijatelny kompromis.

Ahoj, pristi tyden jdu na 1 servisni prohlidku, u predchazejici 3 me vysla na 3500 ted mi rekli at pocitam 5500 az 6000 - pry se vsechno zdrazovalo,..... na kolik vas vysla?

druha vec - co jste resili / reklamovali v ramci teto prohlidky (s uspechem) ? u me krome klepani ridicovych dveri kde po 3 zasahu vymenili zamek (zatim drzi, uvidim v zime), profukovani zadnich spolujezdcovych dveri a klepani kolem pristrojovky nic nenapada.

Diky
1. garančka mne vyšla na 4090Kč, olej a kontrola karoserie.

Ahoj, někdo tady řešil poškrábaný lak středového tunelu a plexi kapličky... Někdo to dokáže dát do pořádku :)

IMG_1311.PNG IMG_1315.PNG

Ahoj, někdo tady řešil poškrábaný lak středového tunelu a plexi kapličky... Někdo to dokáže dát do pořádku :)

Zobrazit přílohu 30211 Zobrazit přílohu 30212
Řešil, objednal jsem si ochranou folii na kapličku a na střední panel toto:
https://www.aliexpress.com/item/4000927913644.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.43094c4dpqQYbe
a potom do přihrádek
https://www.aliexpress.com/item/4000966985580.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.43094c4dpqQYbe

jak to nahodím pošlu foto. Mrzí mě že mám 1 den staré auto a už mám na C sloupku mikro škrábance jak mi leštili v salonu auto.

Edit: až tak top to nevypadá ta konzole :D Pravěpodobně necham si to potahnout nějakou folii transparentní.

Poslední úprava:
Řešil, objednal jsem si ochranou folii na kapličku a na střední panel toto:
https://www.aliexpress.com/item/4000927913644.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.43094c4dpqQYbe
a potom do přihrádek
https://www.aliexpress.com/item/4000966985580.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.43094c4dpqQYbe

jak to nahodím pošlu foto. Mrzí mě že mám 1 den staré auto a už mám na C sloupku mikro škrábance jak mi leštili v salonu auto.

Edit: až tak top to nevypadá ta konzole :D Pravěpodobně necham si to potahnout nějakou folii transparentní.
Volil bych matnou černou. Chystám se na to. Já to mám skoro za rok poškrábané až hanba. Jen od kabelu vedoucího z loketky...

Volil bych matnou černou. Chystám se na to. Já to mám skoro za rok poškrábané až hanba. Jen od kabelu vedoucího z loketky...
View media item 5095
Zatim jsem to nepřilepil, ale nevypadá to zase tak špatně + pogumovani kelímku apod. Jinak HUD pěkně vrzá taky to mohli v Japonsku už poresit když to bylo na objednávku + někde od pasu jde zvuk taktéž.

View media item 5095
Zatim jsem to nepřilepil, ale nevypadá to zase tak špatně + pogumovani kelímku apod. Jinak HUD pěkně vrzá taky to mohli v Japonsku už poresit když to bylo na objednávku + někde od pasu jde zvuk taktéž.

Problém s vrzáním HUD by ti v servisu vyřešit mohli. (viz. Sekce vrzání pazvuky) Aspoň mě to v AP Brno vyřešili. Vrzání od pásu mám taky problém, ale to až poslední dobou.

Back