• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Ty šílený rány mi dělá protiprokluz na každý Mazdě, co jsem posledních 5 let měl. Je to strašný, tím trháním IMHO nebezpečnější, než kdyby to nechal proklouznout a jen ubral výkon..

Stává se mi to za deště docela běžně, hodně v Praze treba na kolejích.

Nebál bych se ;)
Nebál jsem se a aktulizoval jsem. Nainstalovalo se mi 6/6 aktualizaci no a výsledek Funkce rozpoznávání hlasu není k dispozici. Takže až budu mít čas tak zkusím to odpojení baterky. Btw zjistil jsem že i u mého kousku ten start stop už nefunguje. Podotýkám že prvních 300 asi fungoval :D.

Ty šílený rány mi dělá protiprokluz na každý Mazdě, co jsem posledních 5 let měl. Je to strašný, tím trháním IMHO nebezpečnější, než kdyby to nechal proklouznout a jen ubral výkon..

To jsem rád, že to není jen na mé a na druhou stranu mě to celkem mrzí, že auto za 700tis dělá něco takového... Ale díky :)

To jsem rád, že to není jen na mé a na druhou stranu mě to celkem mrzí, že auto za 700tis dělá něco takového... Ale díky :)

Uvidime jestli k tomu napise nekdo jiny tady na klanu vic, ja se na to popravde chtel vickrat zeptat v servisu, jestli tim nahodou nejak hrozne moc netrpi naprava, silentbloky atp., ale vzdycky jsem zapomnel. Na my prvni novodoby Mazde (2015 3) me to zpocatku parkrat dost vydesilo, ale zahy jsme kupovali CX3 a ta se chovala stejne, pak 6, CX5 a 6, tak jsem to zacal povazovat za "normalni"... Ale samozrejme bych byl nejradsi, kdyby se to dalo nejak trvale deaktivovat.

Nebál jsem se a aktulizoval jsem. Nainstalovalo se mi 6/6 aktualizaci no a výsledek Funkce rozpoznávání hlasu není k dispozici. Takže až budu mít čas tak zkusím to odpojení baterky. Btw zjistil jsem že i u mého kousku ten start stop už nefunguje. Podotýkám že prvních 300 asi fungoval :D.
Mikrofon mi taky nešel. Odpojení baterky natuty zabere ;) Start stop mi nešel cca od 12000 do 13000 kdy jsem si nechal zkontrolovat. Nerozsvitil se mi nikdy motor. V servisu to prý načetli a prý tam nic v diagu nebylo. Po převzetí auta motor svítí a start stop funguje. Asi kouzlo :)

Mikrofon mi taky nešel. Odpojení baterky natuty zabere ;) Start stop mi nešel cca od 12000 do 13000 kdy jsem si nechal zkontrolovat. Nerozsvitil se mi nikdy motor. V servisu to prý načetli a prý tam nic v diagu nebylo. Po převzetí auta motor svítí a start stop funguje. Asi kouzlo :)
Mikrofon se přes noc fixnul sám, jiné chyby jsem neobjevil takže to odpojovat asi nebudu abych si neopravil start stop :D. Zatím jsem najel prvních 1000 km a paráda. Jen to chce mít puštěnou hudbu abych neslyšel jemné vrzání HUD a palubního displaye.

Mikrofon se přes noc fixnul sám, jiné chyby jsem neobjevil takže to odpojovat asi nebudu abych si neopravil start stop :D. Zatím jsem najel prvních 1000 km a paráda. Jen to chce mít puštěnou hudbu abych neslyšel jemné vrzání HUD a palubního displaye.
Display jsem taky řešil. Sám. Už vidím jak by servis nic neslyšel, apod. Je to jednoduché. Odcvaknes opatrně mřížku repraku a pak už jsou to jen 2 šrouby a jedeš. HUD mám naštěstí ok. *ťukyťuk*

Display jsem taky řešil. Sám. Už vidím jak by servis nic neslyšel, apod. Je to jednoduché. Odcvaknes opatrně mřížku repraku a pak už jsou to jen 2 šrouby a jedeš. HUD mám naštěstí ok. *ťukyťuk*
Klidně bych si to udělal sám, ale chci aby to už začali řešit. Generovat vrzající auta to je děs. Jediné co si tam chci dodělat jsou plynové vzpěry kapoty.

Klidně bych si to udělal sám, ale chci aby to už začali řešit. Generovat vrzající auta to je děs. Jediné co si tam chci dodělat jsou plynové vzpěry kapoty.
Budeš si dávat ty vzpěry z aliexpressu? Teď zvrovna jsem tam nějaké viděl a celkem mě to zaujalo :)

Ano, od stejného prodejce mám gumové výplně na hrnečky apod. Ještě to chce něco do kufru buď origo vaničku nebo něco z aliexpressu. https://www.aliexpress.com/item/4001245483277.html?spm=a2g0o.detail.1000023.2.35f36586hoTkvv
Potom pošli výsledek a nějaký lehký popis, co bylo třeba udělat. Jinak do kufru používám https://aliexpress.ru/item/32956721...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ a https://eshop.skoda-auto.cz/en_CZ/universal-fixative-element/p/6V0061104

Uvidime jestli k tomu napise nekdo jiny tady na klanu vic ...
Ja vic nereknu, jen ze mi to samozrejme take dela. Ale jen velmi zridka, temer vubec, malokdy pridavam tolik plynu pri male rychlosti. Nesmite tak blaznit :laughing:. Ja vim, ja mam co rikat, ale tohle zrovna nedelam ;).

Koukal jsem, stejné mám na autě. Možná bych si je vzal na zimu, ale nejsem si jistý. Jezdí někdo z vás v zimě s 18"? Hodil bych na ně Dunlop Winter Sport 5.

Jezdím přesně tuhle kombinaci - 18" a Dunlop. Vyloženou kalamitu jsem s tím nezažil, ale na namrzlé silnici naprosto bez problémů.

Koukal jsem, stejné mám na autě. Možná bych si je vzal na zimu, ale nejsem si jistý. Jezdí někdo z vás v zimě s 18"? Hodil bych na ně Dunlop Winter Sport 5.
Taky jsem tu sondoval, kdo jezdí v zimě na 18 a všichni tam mají Dunlopy, takže do nich teda půjdu taky, když je to prověřená pneu v tomto rozměru :cool:

Back