Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Odkudpak to je?tak to jste meli dobrou cenu, u me ted 5277,-
Zobrazit přílohu 30472
Kodecar OVOdkudpak to je?
https://www.fox-sportauspuff.de/sto...nks-p-24857&cName=pkw/mazda/cx30-c-1_223_3508 optej se jich, BP je přece shodná s DM...Ahoj, řešil tady někdo nákup nového pěkněji znějícího výfuku na svou trojku? Jediné co jsem našel tak byl CorkSport (dle jejich info pro 2,5l motor), ale ti k tomu nedají žádný papír co je tady v Česku potřeba. K tomu se váže druhá otázka, do všechno musí splňovat výfuk, aby s ním nebyl problém na STK nebo kontrole od policie?
Nespíš náhodou v autě? Zkus pytlík se silika gelem. Už je to dlouho co se mi auto mlžilo, ale vždy stačilo zapnout klimu. Utření okna mi nikdy nepomohlo.Kluci, vy co parkujete venku - jak ráno co nejlíp (nejrychleji) vyřešit v tomto období zamlžená skla zvenku? Skla mám umytá, odmaštěná. Ráno setřu stěračem (přední, zadní), pustím ofuk na čelní sklo (s AC) - vlastně se nic moc neděje, protože motor je studený, zahřát jízdou ho nemůžu, protože setřené sklo se okamžitě zamlží (udělá se na něm film) a nevidím na cestu. Zapnu vyhřívání zadního skla a zrcátek, odrosit zrcátka taky trvá věčnost. Zkoušel jsem i trošku stáhnou okna. Jediné co mi teď v Mazdě chybí je vyhřívané čelní sklo Jak to děláte vy? Nějaký fígl? Obíhat s hadrou se mi to moc nechce, ale asi je to nejjednodušší a nejrychlejší.
Dělám to samé. Dokonce bez ofuku Párkrát setřu a po 500m jízdy je to absolutně ok.Já osobně si pomáhám ostřikem skla. Sice se pořád zamlžuje, ale ne tolik a tak dlouho. Samo, že mi běží ofuk okna.
Na námrazu po zkušenostech s poškrábáním skla (naštěstí už je vyměněný), mám obyč odmrazovač K-Classic. Funguje supr a pak stačí setřít.Mám to podobně,zapnu odmlžení,šetřu stěrači a za chvilku to sléze.Pokud mrzne ideální sklo zakrýt,jinak se škrábe.
A nebo tak.Na námrazu po zkušenostech s poškrábáním skla (naštěstí už je vyměněný), mám obyč odmrazovač K-Classic. Funguje supr a pak stačí setřít.