Záleží, co jsi tam měl za tweaky a taky co máš za verzi FW. Verze 56 není zrovna nejnovější a určitě bych doporučil update minimálně na jednu z verzí 59 a to ať už AIO tweaks instalovat budeš nebo ne
Mohla to být buď chyba nějakýho tweaku. Stačí nahlásit borcovi a on to opraví. Je fakt ochotnej. Instalace a odinstalace tweaků je jednoduchá a rychlá. Mohl sis vzít všechny svoje tweaky postupně a dávat tam jeden po druhým a zjišťovat, který to způsobí. Práce na čtvrt hoďky, tak moc nechápu, co jsi nad tím tak špekuloval
Mohla to být taky nekompatibilita s daným FW a pomohla by aktualizace FW. Jde o to, že existuje hromada verzí FW a pak se pro každej tweak musí řešit různý jeho modifikace odpovídající různým různým verzím FW. Jinými slovy, není to tak jednoduchý a u určitých verzí nemusí některý tweaky fungovat tak, jak mají. Já se ptal, která verze FW je na to nejlepší, a ten vývojář mi napsal:
Well it depends what you mean by "best" if you want the highest FW that is compatible with every tweak that would be 59.00.449 then from 59.00.502 on there are a few tweaks that aren't compatible like the USB audio Mod and when you get to v70 there are a few more like AA, pause on mute but the rest work with all FW.
Já jsem na verzi FW 70 a jediný, co mi tam chybí, je to jejich AA, který je jednak bezdrátový a taky bude brzo umět zobrazovat šipky na HUD.
Speedometer umí zobrazovat i normální rychlost, ale tobě asi šlo jen o porovnání normální rychlosti s rychlostí spočítanou na základě GPS souřadnic. Speedometer umí zobrazovat spoustu věcí. Dívám se, že celkem 26:
Vehicle Speed:
Top Speed:
Average Speed:
GPS Speed:
Engine RPM:
Trip Time:
Idle Time:
Trip Distance
Fuel Gauge Level
Outside Temperature
GPS Heading
Altitude
Altitude Min/Max
Trip Fuel Economy
Intake Temperature
Gear Position
Transmission Lever Position
Engine Top RPM
Average Fuel Economy
Coolant Temperature
Engine Load
GPS Latitude
GPS Longitude
Total Fuel Economy
Engine Idle Time
Battery Charge State
Všechny zmíněný veličiny se dají zobrazovat nejen ve speedometru, ale i ve status baru. Já tam mám taky ten Coolant Temperature a zobrazuje se mi vždy. Nikdy nezmizel. Když zapnu auto, na chvilku se tam objeví jen 3 pomlčky, než se podaří načíst první hodnotu. Pak už to zobrazuje furt. Když to chci skrýt, jen na to ťuknu prstem. Odkrytí taky ťuknout. Mám tam zobrazenou i Trip Fuel Economy, což je průměrná spotřeba za danou cestu, takže se do aplikace spotřeba vůbec nemusím přepínat. Teda pokud nemám zrovna otevřenou aplikaci, která ma bílý pozadí. To se pak to bílý písmo blbě čte. Ale to si plánuju upravit, aby to bylo bílý písmo s černým okrajem, což půjde už přečíst všude.