• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Není to věc googlu, ale mazdy, respektive těch maďarů co vyvíjí MZD connect a implementovali do něj AA (a podle kódu to vypadá, že vůbec neimplementovali touchscreen pro AA).

Mazdar všichni. Já jsem zkoušel ten AA z AIO přes wifi. Nezkoušel jsem to nějak detailně, ale při waze navigaci mi "nestíhá hlas" Je to zasekané a když mám třeba někde odbočit tak slyším "od......te.......vo.
Máte taky podobné zkušenosti? Možná je to telefonem Samsung Galaxy J5. Zkusím ještě Google mapy jestli je to stejné..

Já mám obecně s Waze zatím blbou zkušenost, často mi vypadává signál, různě mi mrzne mapa atd. S google mapami jediný problém, tedy sílou GPS signálu to nebude. Když mám waze normálně na telefonu v držáku, tak taky jediný problém a jezdil jsem s ním takto 3 roky do práce. Teď to zapojím do AA a tam mi neustále Waze blbne a nedá se s ním jet. Fakt netuším co to je za bordel, když jinak funguje dobře. Nějaká nekompatibilita Waze a AA vs můj telefon možná ???

Podobný problém. Možná nekompatibilita AA a waze, gmaps fungoval výtečně po připojení k AA. Já to přestal řešit a sehnal si jiné rádio.

Mne u Waze vadí, že mi minule neukázalo, že mu vypadol signál internetu a idem bez aktuálnych dát len z nejakej cache... strávil som kvôli tomu 30min v kolóne na diaľnici, ktorá sa v pohode dala obísť.. Ikonka signálu svietila stále rovnako, neukazuje to aktívny dátový prenos. A škoda že to nevie využívať GPS anténu, ktorá je v aute, mohla by mať lepší signál ako mobil medzi sedačkami.

Anténu GPS Waze používá u CarPlay. Google v AA na to nemá API.

Zdravím! Tak jsem po delší odmlce opět vyzkoušela ACP a asi ho nechám u ledu...AC už nečte SMS?? Pořád mě tam ruší SIRI :-( Nemám na to nervy...Zmizely mi také fotky u volajících. Poradí někdo, co mám špatně?

Fotky klasicky zmizí, když smažeš fotky v telefonu. To asi není chyba CP.

Nejde vypnout kecání Siri při SMS? Mne to jen hodí listu na 2-3s o příchozí zprávě a jinak nic.

Naopak s CP jezdim, i přestože Waze potom nemá tolik funkci.

Mám tento dotaz: při propojení auta USB kabelem s mobilem se spustí AA, ale nabíjení mobilu nestíhá. Mobil má takovou spotřebu (ať už zapnu Waze nebo ne), že baterky postupně ubývá. Dělá vám to taky ?

Nedela, me procenta pribyvaji. A tim, ze jezdim denne do prace, tak prakticky nabijim mimo auto jen o vikendu. Teda pokud zrovna neco extra nehraju.

Mám tento dotaz: při propojení auta USB kabelem s mobilem se spustí AA, ale nabíjení mobilu nestíhá. Mobil má takovou spotřebu (ať už zapnu Waze nebo ne), že baterky postupně ubývá. Dělá vám to taky ?
Skus iny kabel. Ak je prilis tenky alebo dlhy (pripadne prelomeny alebo inak poskodeny) nemusi zvladat vyssi prud.

Hodně záleží na typu telefonu. Předchozí Huawei P8 sotva udržoval nabitou hodnotu a hodně se přehříval. Podle mě, jako starý typ neuměl právě 2A. Se současným Samsungem A7 je to stejné jak píše Ter Leeloo, nabíjím vlastně jen o víkendu protože za 30 minut ráno a 30 odpoledne v autě je mobil stále nabitý.
Jako první věc bych každopádně zkusil reset do továrního nastavení.;)

Mas ofic. upgrade android auta od mazdy? Bez nej tam nejde tolik stavy. A taky jak bylo receno,muze to byt i tim kabelem s velkym odporem. Pokud nemas ofic AA a jeste k tomu celou dobu zapnuty displej,tak se to bude vybijet s jakymkoli kabelem.

Mobil je Samsung S7 Edge. Mám profi upgrade AA udělaný při servisní prohlídce v autoriz. servisu v prosinci. Kabel jsem speciálně koupil - silný, "datový".

Tak to je zvláštní. Buď usb hub, kabel nebo telefon. Zkus jiný kabel, pak jiný telefon a uvidíš, co z toho to způsobuje. A displej máš vypnutý?

Display na mobilu zapnutý. Telefon se ve všech režimech mimo auto chová zdravě. Kabel zkusím i jiný.
Nebudeš 31.3. na srazu v Praze ?

Back