- 6 540
No to jsi vydedukoval úplně správně.Pre mna to znamena ,ze stara CMU s novym CMU SW musi fungovat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No to jsi vydedukoval úplně správně.Pre mna to znamena ,ze stara CMU s novym CMU SW musi fungovat.
Ja si prave proto vsude nastavuju/nechavam anglictinu - na pocitacich, telefonech i dalsich zarizenich vcetne auta. Jednak leckdy je prave ten preklad desny/zavadejici, pak je to takove pasivni procvicovani anglictiny, ale hlavne predevsim, kdyz pak chci neco vygooglit, je lepsi pouzivat pojmy, na ktere je zvyklych vic jidi, nez potencialnich 10M lidi nekde ze stredni Evropy.... ale asi je opravdu lepší to nechat v angličtině, protože některé překlady jsou zavádějící a u čeho si nejsem jistý co udělá tak na to raději nesahám
To je sice prima, ale k cemu to je dobre? Uz tu nekolikrat padlo, ze verze 70 nema v sobe nic noveho. Kdyz teda pominu to, co popisoval @Tomáš Havel s rychlosti "uspravani/probouzeni". Neni potreba se jen tak hnat "za vyssim cislem", ne?Pre mna to znamena ,ze stara CMU s novym CMU SW musi fungovat.
Zde video, co Android Auto protokol dělá a přenáší, bohužel plný přístup na CAN asi (zatím) ne.Mimochodem, netusite co vsechno AA nabizi? Je to jen zpusob jak v aute zobrazit telefon, nebo je tam i nejaka zpetna vazba, neco jako, ze auto poskytuje treba informace o aktualni spotrebe zpatky androidu?
Ahoj, jak jsi prosím dopadl v tom Zlíně? Nebo tam jedeš až 13.8.? Já si tam dnes volala, objednat se na garančku a bylo mi řečeno, že to zatím nikomu do auta nedávali a já bych byla prý první... Tak přemýšlím, jestli ještě počkat na osobní recenze nebo to risknout a udělat při jedné návštěvě...Když jsem to objednával ve Zline, neřekli že ne. V pondělí uvidím.
Měl bych být mezi prvními betatestery Waze na na AppleCar. Už jsem viděl obrázky z alfa testu. Uvidíme.
No, nechci být pesimista, ale za 3 roky vývoje bych asi čekal malinko víc. Našel jsem návody na hudební appky, mapy a zprávy¬ifikace. Smutné...Zde video, co Android Auto protokol dělá a přenáší, bohužel plný přístup na CAN asi (zatím) ne.
K
Celkem me laka ta predstava, ze se MZD connect nastartuje behem par vterin. Pouzivam s telefonem pres BT, takze prvni minutu nez se naimportuji kontakty, tak je cely system naprosto nepouzitelny.
Pri mute-nuti sa v novom sw vraj pauzne prehravanie. Takze tam toho bude viac ako tvrdi Mazda.To je sice prima, ale k cemu to je dobre? Uz tu nekolikrat padlo, ze verze 70 nema v sobe nic noveho.
Pokud nějak často neměníte kontakty v telefonu, tak doporučuji import kontaktů vypnout. Respektive po prvním importu to vypnout a pak to zapínat ručně v menu MZDConnect jen když chcete kontakty z telefonu v MZDConnetu zaktualizovat. Já jsem si to takto udělal a od té doby nemám problém. Předtím jak píšete, první minutu i dvě (asi 400 kontaktů) nepoužitelné. Jinak např. historii hovorů to stále aktualizuje.
Dělám to úplně stejně - synchronizace ani v mém případě netrvá "pár vteřin". NB1 je předchůdce MZD connect a buď rád, že nevíš co to je - mít to v autě, řveš hrůzou ze spaní.U mě to smysl mělo.