• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

To tě tvůj servis bere pěkně u "huby"
Já to koupil v Mazdě v ČB za 4200 a nainstaloval jsem si sám.
Jednotka se dá koupit i na Aliexpress,ale jak funguje nevím.
Ofiko Mazda servis v Praze - jak Car star Praha, tak Autopalace. Hm, díky, jsem rád, že jsem do toho u nich nešel.
Takže někde koupit jednotku a někomu šikovnému dát, ať to nainstaluje.

OK, díky za informace.

@Husky68 V CarStaru kolem 5000-6000 cca rok zpět.
Jinak pozor potřebuješ nejdříve provést update OS verze ;)

Ahoj, taky jsem byl dnes překvapen. Mazda servis - Aspekta Plzeň a instalace jednotky Android Auto/Apple CarPlay 8 500,- Kč, zdá se mi to celkem dost na to, že spousta členů zde uvádí cenu kolem cca. 5kkč. :eek:

Koupit original a namontovat sám. Nic složitého a určitě lépe provedeno než na servise. A první aktualizovat verzi infotaimentu.

Mazda 3 BN

70...a více ti stačí. Plasty za teplého dne lze snadno demontovat. Furt lépe tobě než cizímu mechanikovi. Na netu najdeš fůru videí instalace na různé modely.

Mazda 3 BN

Zrovna tohle bych neplatil servisu. Udělej to během slunečného dne sám a kvalitně. Není se čeho obávat. Před složením plastů zpět vyzkoušej že to funguje. Zapojení je přiloženo.

Mazda 3 BN

Tyjo… kam na ty pálky chodíte?
U Mazdy 2 kupováno v ČB to nainstalovali zdarma a stálo to tuším pod 4 tisíce.
U Mazdy 3 kupováno v ČB kterou jsem bral letos to je součástí základní výbavy.

8-12 litrů co tu padalo bych za to opravdu nedal ? maximálně kdyby to byla bezdrátová verze s bezdrátovým dobijenim pak by ta cena cca odpovídala.

Ahoj, taky jsem byl dnes překvapen. Mazda servis - Aspekta Plzeň a instalace jednotky Android Auto/Apple CarPlay 8 500,- Kč, zdá se mi to celkem dost na to, že spousta členů zde uvádí cenu kolem cca. 5kkč. :eek:
V roce 2019 mě to stálo v Mazdě 6500Kč i s montáží. Takže od té doby zjevně taky zdražili, jako všichni.

V budoucnu u nových aut a nových verzí Car play možná půjdou ovládat i nativní části auta přes Car play, například ventilace, sedadla, bezpečnostní asistenty, rádio apod. :)

V budoucnu u nových aut a nových verzí Car play možná půjdou ovládat i nativní části auta přes Car play, například ventilace, sedadla, bezpečnostní asistenty, rádio apod. :)
akoze pekne, ale klimu si radsej nastavujem kolieskom :)

V tomhle nevidím žádný přínos. Na mazde mám rád fyzická tlačítka. Ta obrazovka mi stačí pouze pro navigaci.

Mazda 3 BN

Za mě bych ocenil, kdyby se přes Apple car play dalo ovládat mazdí radio DAB, co poslouchám asi nejčastěji.

cau predem se omlouvam ze jsem necetl vsech 75 stranek ... mate nekdo dodatecne zapojeny AA pod display jak je dole to usb? nebo to mate vsichni z podloketni prihradky? mam pocit ze ten kabel tam bude dost otravnej mit ho vytazenej a pricvaklej tou operkou .. jak to mate vy? muzete kdyztak nasdilet fotku?

btw nedelate tu nekdo montaze? v CarStar za to chteji 8200 ... coz mi prijde dost ale sam si to nenamontuju ...

Já používám v CX 30 pod opěrkou USB, hodím tam mobil a je to, v Miatě pod rádiem, kde dám i mobil, který se tam vejde o fous

Back