Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ofiko Mazda servis v Praze - jak Car star Praha, tak Autopalace. Hm, díky, jsem rád, že jsem do toho u nich nešel.To tě tvůj servis bere pěkně u "huby"
Já to koupil v Mazdě v ČB za 4200 a nainstaloval jsem si sám.
Jednotka se dá koupit i na Aliexpress,ale jak funguje nevím.
New Upgrade Apple CarPlay Android Auto USB Adapter Hub OEM for Mazda 3 6 2 CX5 CX3 CX8 CX9 Miata MX5 TK78669U0C Retrofit Kit - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ha, to je zajímavé@Husky68 V CarStaru kolem 5000-6000 cca rok zpět.
Jinak pozor potřebuješ nejdříve provést update OS verze
Docela o tom přemýšlím, ale mám obavu z demontáže plastů atd. Mám OS Verzi: 70.00.367 EU NKoupit original a namontovat sám. Nic složitého a určitě lépe provedeno než na servise. A první aktualizovat verzi infotaimentu.
Mazda 3 BN
dík za info a povzbuzení, zkusím pohledat nějaké video70...a více ti stačí. Plasty za teplého dne lze snadno demontovat. Furt lépe tobě než cizímu mechanikovi. Na netu najdeš fůru videí instalace na různé modely.
Mazda 3 BN
V roce 2019 mě to stálo v Mazdě 6500Kč i s montáží. Takže od té doby zjevně taky zdražili, jako všichni.Ahoj, taky jsem byl dnes překvapen. Mazda servis - Aspekta Plzeň a instalace jednotky Android Auto/Apple CarPlay 8 500,- Kč, zdá se mi to celkem dost na to, že spousta členů zde uvádí cenu kolem cca. 5kkč.
akoze pekne, ale klimu si radsej nastavujem kolieskomPřes Apple Carplay možná půjde ovládat i klimatizaci a další funkce vozu - Novinky
Aplikace pro zrcadlení telefonů Apple iPhone na obrazovce informačně-zábavního systému aut se podle informací agentury Bloomberg má v budoucnu naučit ovládat i funkce vozu včetně ventilace.www.novinky.cz
V budoucnu u nových aut a nových verzí Car play možná půjdou ovládat i nativní části auta přes Car play, například ventilace, sedadla, bezpečnostní asistenty, rádio apod.