Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
proč, používám hlasové příkazy nebo ovládám přes rádio všechno potřebné. Nerozumím proč bych ho za jízdy měl brát do ruky? AA čte i sms či Whatsapp!a kdyz potrebujes mobil pouzivat tak ho vyndavas pokazde?
Kabel si můžeš protáhnout tím středovým tunelem a vyvést tam kde je odkládací prostor před řadící pákou. Sám zatím nevím jak to vymyslet. Nejlepší by bylo bezdrátové řešení.cau predem se omlouvam ze jsem necetl vsech 75 stranek ... mate nekdo dodatecne zapojeny AA pod display jak je dole to usb? nebo to mate vsichni z podloketni prihradky? mam pocit ze ten kabel tam bude dost otravnej mit ho vytazenej a pricvaklej tou operkou .. jak to mate vy? muzete kdyztak nasdilet fotku?
btw nedelate tu nekdo montaze? v CarStar za to chteji 8200 ... coz mi prijde dost ale sam si to nenamontuju ...
Ahoj, u mě je instalace AA do M6 za 4200,- komplet (materiál a práce). Dávám to ale klasicky do područky, kde to má být. Ale prodlužovák od područky někam třeba do kastlíku asi natáhnout můžeme, stejně se to bude celé rozebírat. Případně umím i bezdrátové nabíjení telefonu před řadičku . V případě zájmu tel. 724 327 304. Honzacau predem se omlouvam ze jsem necetl vsech 75 stranek ... mate nekdo dodatecne zapojeny AA pod display jak je dole to usb? nebo to mate vsichni z podloketni prihradky? mam pocit ze ten kabel tam bude dost otravnej mit ho vytazenej a pricvaklej tou operkou .. jak to mate vy? muzete kdyztak nasdilet fotku?
btw nedelate tu nekdo montaze? v CarStar za to chteji 8200 ... coz mi prijde dost ale sam si to nenamontuju ...
Hajzli.@Skoupe já si myslím, že je to bohužel takto v pořádku, protože přesně takto to popisuje i Mazda na svých oficiálních stránkách u Mazdy CX-3 a jiných. Tzn. bezdrátově pouze Apple CP.
Ahoj, standardně jde pokud vím bezdrátově jen AppleCarplay a to jen u nejnovějších modelů, která mají CMU jednotku, která podporuje wireless. Ale na netu jsou nějaké tweaky, kde by to snad mělo jít zprovoznit i pro AA, ale bude to podle mého takový voser, že to bude stejně "nepoužitelné". Viz https://mazdatweaks.com/androidauto/Ahoj,
já mám novou CX-3, 9/2021. Má tu někdo také nový vůz a jde mu bezdrátově android auto? Mám Galaxy A70, AA jde pouze přes kabel. Apple Carplay mi tam svítí v nabídce bez kabelu k dispozici. AA dokud nezapojím kabel, tak je šedivé.
Děkuji za postřehy
Jestli ta otázka byla myšlená na tu bezdrát nabíječku, tak v M6 to nelítá vůbec a to jsem tam nenalepil ani gumovou podložku, která je součástí ? Ale záleží asi taky na telefonu. Třeba nové Iphony jsou kluzký jak had, ten by tam asi lítal ?Já doufám ze to u BP aktualizují na ten bezdrát a pak by chybělo jen dokoupit bezdrátové dobíjení. I když vlastně bych ho ani nepotřeboval, ten bezdrat beru jako fajn hlavně na krátké tratě a popojizdky, na delší jízdu si telefon klidně spojim kabelem takže pak se i dobíjí a mazdi dobijecka do loketky tak si zas říkám ze tam ten telefon musí dost lítat ne?
Takže když tak spis nějaké MagSafe.