Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
no ja ti nevim, krabicku jsem nezkoumal, ale vzhledem k nazvu (CP bude nejspis Apple Carplay) to mozna pojede jen pro Apple. A jestli tim zaplacnes to USB pro AA/CP, tak pri zmene z dratu na bezdrat budes muset stejne tu krabicku odpojit a pripojit kabel.Ale treba ta krabicka ma jeste usb, nevim, jak pisu, nezkoumal jsem.Jinak souhlas, ze na hodne kratky trasy je asi lepsi bezdrat.@Momo73 diku super.. a kupoval jsi primo z toho linku jak jsi psal?
@jvejskrab naopak, pri kartkyvh jizdach nemusim hrabat na kabel a pri delsich si muzu zapojit kabel co je pod ovladanim na panelu.. jinak bych to musel mit vytazeny z podloketky a to me neba ... vyhode te krabicky bude ze si muzu vybrat kabel nebo bez.. bez ni jsem odkazanej na kabel..
tak to pak jo, pak je to good. Jestli to umi i AA a funguje to bez zpozdeni, tak super ?Krabicka ma aj USB, nic nemusis menit.
Sent from my iPad using Tapatalk