• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Mazda 3 2016 BM

Cplay2air ti urobi bezdrot za 100€, krabicka schovana v laktovej opierke, takze o nej nevies. Nemenil by som celu jednotku, ked si zvyknes na bezdrot, nevies, ako si mohol fungocat bez toho

Sent from my iPad using Tapatalk

Jinak pokud tam nebudes mit bezdrat nabijeni, tak je bezdrat AA/CP spis nevyhoda, protoze ti to akorat vyzere baterku. S dratem se ti to za jizdy jeste dobije. Ale ja jsem ten typ uzivatele telefonu, co ho ma vecne vybity, takze me to vyhovuje, ale jinemu nemusi. A to tam mam i to bezdratovy nabijeni ?

@Momo73 diku super.. a kupoval jsi primo z toho linku jak jsi psal?

@jvejskrab naopak, pri kartkyvh jizdach nemusim hrabat na kabel a pri delsich si muzu zapojit kabel co je pod ovladanim na panelu.. jinak bych to musel mit vytazeny z podloketky a to me neba ... vyhode te krabicky bude ze si muzu vybrat kabel nebo bez.. bez ni jsem odkazanej na kabel..

@Momo73 diku super.. a kupoval jsi primo z toho linku jak jsi psal?

@jvejskrab naopak, pri kartkyvh jizdach nemusim hrabat na kabel a pri delsich si muzu zapojit kabel co je pod ovladanim na panelu.. jinak bych to musel mit vytazeny z podloketky a to me neba ... vyhode te krabicky bude ze si muzu vybrat kabel nebo bez.. bez ni jsem odkazanej na kabel..
no ja ti nevim, krabicku jsem nezkoumal, ale vzhledem k nazvu (CP bude nejspis Apple Carplay) to mozna pojede jen pro Apple. A jestli tim zaplacnes to USB pro AA/CP, tak pri zmene z dratu na bezdrat budes muset stejne tu krabicku odpojit a pripojit kabel.Ale treba ta krabicka ma jeste usb, nevim, jak pisu, nezkoumal jsem.Jinak souhlas, ze na hodne kratky trasy je asi lepsi bezdrat.

Krabicka ma aj USB, nic nemusis menit. V kombinacii s bezdrotovou Magsafe nabijackou je to aj na dlhsie trasy super riesenie, ja som si na to zvykol a inak nechcem

btw muzete nekdo nasdilet foto jak mate vyreseny wireless charger? idealne jeslti mate nekdo v kastliku za radici pakou ... videl jsem nejaky na netu ale vse jde z Ciny coz je dneska asi unreal...

@jvejskrab Ty jsi posilal nejakou fotku .. je moznost si to prohlidnout? jsi z Prahy? btw barva/jasnost svetla se da korigovat?

@mrpcz
fotka zde
Jezdim obcas do Prahy, jinak jsem z Hradešína.
se světlem nejde dělat nic. Když to začne nabíjet, změní se na červené.
Prohlidnout bud v Hradesine, nebo na Smichove, az pojedu autem, coz ale nevim, kdy bude :) Vcera jsem tam byl ?

Ja mam len z laktovej opierky vyvedenu magsafe nabijacku, prave rozmyslam, kam s nou, v opierke je na telefon taka plastova “priehradka” na vrchu, ale iphone 12 pro sa tam nezmesti, isem poskusat, tam by to bolo idealne.

Teraz to riesim tak, ze magsafe pripnem na telefon a hodim ho do priestoru na pohar, takze ho mam aj poruke a ked s nim manipulujem, neprestane nabijat.

Este cakam na drziak do vetracej mriezky a tam magnetom pripevnim magsafe puk, ale vadi mi ten kabel, ktory pojde z laktovej opierky k vetracej mriezke.

@Momo73 prave no ... ten kabel ... to uz tam rovnou muzu mit zapojenej kabel do telefonu naprimo a neresit deset ruznych krabicek

@jvejskrab tak dej pls vedet a klido nekam zajedu az budes na Smichove :) prijel bych se na to podivat .. diky moc

Ano, ale ked mas kabel, musis stale zapojit, ked mas wireless, mozes a nemusis, ja si to bez toho uz neviem predstavit, ale je to vec preferencii. Sadnes do auta a nic neriesis, Carplay sa pripoji automaticky, je to pre mna o pohodli. Krabicku nevidis, nastastie je usb v laktovej opierke, Oktavka to mala v predu pod ovladanim klimy, tak to bolo vidiet, toto je elegantne riesenie a ked nenabijas, kabel nevidno.

cau, tak jsem koupil CarlinKit 3.0 a s Carplay funguje super :) zatim jsem nenasel zadny velky issue ... vse je celkem rychle, napojeni po nastartovani, navigace funguje, ovladani pres volant, apod vse v pohode...

hlavne je telefon bez kabelu :) az to poradne otestuju, tak dam blizsi info

Bral jsi to v cechach nebo z Ali? na Ali je vidim od 800, ale otazka, co to bude ?

Back