- 254
Jasne ? A co te to stalo? vidim ze jsou dve "verze" bila a cerna a bila je o dost levnejsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
nejdriv musis nainstalovat AndroidAutio/CarPlay infotainment jednotku (ten hub) .. musis tam mit ikonu telefonu u jednoho z usb portu ...Já se v tom nějak ztratil. Aktuálně mám Samusnga, takže řeším AA. Koupil jsem montážní sadu AA od Mazdy, ale zatím se mi to nechtělo instalovat do vozu. Takže když koupím CArlinkit, tak ho zapojím do běžného USB v loketce a bude mi fungovat na displeji auta navigace nebo je tedy nutné instalovat i ten nový USB hub do loketky a zapojit přímo do toho konektoru USB s ikonou mobilu? Jaká je potřeba verze SW v autě?
PS: bezdrátové nabijení mám vyřešeno přímo v loketce.
Děkuji
schvalne vyzkousim.. mam novej iPhone takze se me to tyka.. nicmene jsem stara skola takze vse zadavam ruco a idealne na telefonu - je to rychleji nez to cvakat pres CP .... a navic mam vsehcno v anglictine (auto i telefon) takze si nejsem jistej jestli by Siri vubec rozumela cesky
cau, tak jsem koupil CarlinKit 3.0 a s Carplay funguje super zatim jsem nenasel zadny velky issue ... vse je celkem rychle, napojeni po nastartovani, navigace funguje, ovladani pres volant, apod vse v pohode...
hlavne je telefon bez kabelu az to poradne otestuju, tak dam blizsi info
jojo... neco malo jsem zkousel a fungovalo to v pohode.. vyzkousim schvalne nekdy navigaci a dam vedet ...Siri jede v angličtině aspoň, co vím a mám vyzkoušeno. Základní pokyny jsou na pohodu.
protoze jsem cetl milion recenzi na to proc neobjednavat primo od vyrobce stranek - posilaj to z Ciny a v pripade reklamace Te to vyjde dost draho ... carlinKit sel sehnat na amazonu a tam je "zaruka spokojenosti" takze pripadne reklamce jsou uplne v pohode... funkce navic to asi zadne nema.. co jsem tak cetl streva jsou stejny jen jina krabicka ... ale jako funguje to zatim velice spolehlive.. boot time je nekdy prekvapive super rychlej .. ale vetsinou do 30-40s je nakoplej (nez vyjedu z garaze a zavrou se dvere tak jsem vetsinou ready) ...Preco si sa nakoniec rozhodol pre CarlinkKit? Chcel by som to porovnat, ma to nejake ficury navyse?
cau, pokud Tvuj infotainment umi z vyroby AndroidAuto/CarPlay (nesmi to byt hackly - to pak asi nebude fungovat) .. tak ano, staci jen koupit spravnou krabicku (na Android je myslim AAWireless), zapojis tam kam davas kabel (je tam ikona telefonu bila) - sparujes a jedesdarec chci se zeptat .Jestli tomu správně rozumím. Když koupím na ali krabičku android auto a kabeláž a mám v autě (mazda cx3 r.v 2018 )nahraný poslední sw 70.... tak jenom vyměním tu krabičku s kabelem provedu restart a je to funkční? Dík za odpověď
Vpodstate Ano. U všech modelových řad Mazdy 2014 až 2018 je nutný nejprve software verze 70..a novější pokud existuje. Následně do auta nainstalujes ten USB hub za ten původní a v telefonu je nutné mít aplikaci android auto. Po připojení telefonu do USB s označením ikony telefonu vše povolis a mělo by ti zrcadlit na obrazovku infotaimentu.Zdarec chci se zeptat .Jestli tomu správně rozumím. Když koupím na ali krabičku android auto a kabeláž a mám v autě (mazda cx3 r.v 2018 )nahraný poslední sw 70.... tak jenom vyměním tu krabičku s kabelem provedu restart a je to funkční? Dík za odpověď
Mám verzi 70.00.367 EU N. Je lepší vzít ten USB hub v Mazdě nebo stačí ten z Ali je v tom nějakej rozdíl kromě ceny ?Vpodstate Ano. U všech modelových řad Mazdy 2014 až 2018 je nutný nejprve software verze 70..a novější pokud existuje. Následně do auta nainstalujes ten USB hub za ten původní a v telefonu je nutné mít aplikaci android auto. Po připojení telefonu do USB s označením ikony telefonu vše povolis a mělo by ti zrcadlit na obrazovku infotaimentu.
Mazda 3 BN
Podle mě není. Já mám ten z Ali a je naprosto identický.
Mazda 3 BN
Ok dik za rady , jen ještě poslední věc, musí se po namontovani provést reset pomocí zmáčknutí tlačítek na ovládání rádia?Podle mě není. Já mám ten z Ali a je naprosto identický.
Mazda 3 BN