Bizonblackk
nový člen
- 25
Jj pak napíšu ještě jednou dík za rady.Žádný reset provádět nemusíš. Tak se pak pochlub jak šla montáž a jak to frčí
Mazda 3 BN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jj pak napíšu ještě jednou dík za rady.Žádný reset provádět nemusíš. Tak se pak pochlub jak šla montáž a jak to frčí
Mazda 3 BN
Zdarec , tak dnes úspěšně namontovano AA do auta (koupeno na Ali) . Montáž trvala cca 3 h (nechtěl jsem nic ulomit a raději jsem plasty ohřál fénem ). Po montáži menší problém se spuštěním AA. Problém byl v usb kabelu. Musel jsem najít ten , který správně komunikoval s telefonem a autem. AA funguje perfektně .Jj pak napíšu ještě jednou dík za rady.
Tobě to nejde ovládat dotykem? Já mám ACP na káblík, a dotykem to ovládat jde - samozřejmě jen když auto stojí.Zdar, dotykem to ovládat nejde, hud nemám. Firmware mám 70.00.367 EU N a je to CX3. Zobrazit přílohu 39220Zobrazit přílohu 39219
Funguje, prosím, dotykové ovládání s AA, když auto stojí?
-----
Trochu jsem Googlil a přišel na to, že Mazda a AndroidAuto nepodporuje nikdy dotykové ovládání.
Pouze u AppleCarPlay při zastaveném voze funguje
Tu, která je součástí iOS 15.1. Víc v telefonu nevidím.A jakou máte aktuální verzi appky v telefonu?
Mazda 3 BN
Mělo by to fungovat i na android auto?Mne funguje Carplay dotykom aj pri jazde, ale na to existuje jednoduchy trik.
Trojhmatom Favorits-mute-music sa dostanes do skyteho menu
Stlacis del na displeji na 20 sekund
Zadas 11 a enter
Stlacis Speed toggle
Objavi sa hlaska ze bolo disabled, potom cancel a exit a dotyk funguje aj za jazdy.
Ja som to urobil este ja fw myslim 59, ked mi domontovali krabicku na carplay a urobili v servise uldate na 70, toto nastavenie ostalo a funguje to za jazdy.
Na youtube je navod, ako na to.
Sent from my iPad using Tapatalk