- 1 621
Myslim ze na strance jedna by ses to mel dozvědět, ale mohu se mylit...Možná to tu bylo, v rychlosti na GH 2.5 (L5)existuje něco?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslim ze na strance jedna by ses to mel dozvědět, ale mohu se mylit...Možná to tu bylo, v rychlosti na GH 2.5 (L5)existuje něco?
a zkoušel to už někdy na G-100, nebo bych byl prvníJakože ten samý motor v MX-5 60k Km neujede? Emise vůbec ne, protože je to tovární naladění. Převodovku nebo spojku zničíš i s 66 kW verzí, takže to je spíš na křišťálovou kouli.
Ne, žádnou 141 kW jsem zatím nedělal. A není to moje úprava...
Myslis, ze to je az taky ubytok vykonu, ze tam moze byt karbon?Zakarbonovaný ventily?
Budu dělat zítra jednu 74kW v Palkovicích.a zkoušel to už někdy na G-100, nebo bych byl první
Budu dělat zítra jednu 74kW v Palkovicích.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
to je cizinskyA co to je Orinž Vajrus? To jsem nikde neviděl a vyhledávač to taky nenašel.
To ti to trvalo, než jsi to naštudoval. Jiní byli rychlejší a znalejší.to je cizinsky