• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5, L3 a ostatní)

Tak dnes po nasteve v Zline velka spokojnost. Teraz to je jedna velka radost tocit :D (M3 88kw HB). Auto sa mi zda ze do 2300rpm asi bez zmeny, ale od 2300rpm je podla mna citit take mierne zlepsenie. Od 3000rpm uz to taha o dost lepsie a od 4000rpm to ide podla mna ako gula. Troska mam pocit, ze aj zvuk motora je krajsi hlavne v pasme nad 4500rpm :).Este raz velmi pekne dakujem Shr3k.

Ahoj, potřeboval bych odblokovat řídící jednotku airbagu Mazda 6 2019 G165, mohl bys mi s tím, prosím, pomoci? Dej mi info do zprávy, díky. Lukas
Znám několik lidí,kterým airbagy zachránily život,tak se mi zdá tento požadavek úplně mimoo_O
A to že to mimo je,ukazuje to,že to zde ještě nikdo nechtěl.

První dojmy z úpravy G122 na G150 jsou takové, že to auto jede jak smyslu zbavené :D testoval jsem zatím krátce, ale už teď mohu říct, že změna je opravdu znatelná. Ostřejší reakce na plyn, motor se mnohem lépe točí a v neposlední řadě se mi zdá, že má i lepší zvuk. Tímto ještě jednou moc děkuji Shr3k :)

Jane Jak to budeš řešit na garančce.nevrati ti to do původního stavu?

Tam max. zkontrolují stav karoserie, výměna náplní, naúčtují 5 litrů a ani nezaktualizují fw, to sem musel udělat doma

Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
O aktualizaci fw jim řeknu, ale úpravu map fakt zkoumat nebudou :D

Mám půjčený liftback GH 2.0 a trochu se mi nezdála odezva na pedál plynu. ADACT to vyřešil. :)

Screenshot_2020-06-25-21-20-39-888_com.dragy.jpg

Přidávám pozitivní zkušenost s chipem od shr3k. Po nahrátí vylepšeného chipu pro mazdu 6 gh 2.2 120kw po fl jede supr, táhne to lépe od spodu než před vylepšením. Ve srovnání s chipem od Xtuning je tato úprava živější v celém spektru otáček. Díky moc, a všem doporučuju.

Adact je ruský úpravce, od kterého má @shr3k úpravu pro starší stroje. Mé auto jí má nahranou také a jezdí s ní parádně :) aplikaci neznám

Ti z vás co mají od Shr3eka nahranou mapu na zvýšení výkonu G120 BM 88kw... Kolik máte spotřebu... Klidná jízda versus ostrá jízda..
Díky

Ti z vás co mají od Shr3eka nahranou mapu na zvýšení výkonu G120 BM 88kw... Kolik máte spotřebu... Klidná jízda versus ostrá jízda..
Díky
Praha - Bezděz 6,7l klidná jízda, občas předjíždění, žádnej šnek se nekonal
Zpátky jsem to „projel“ a to už bylo za cca 8,5

Tak můžu po cca týdnu zhodnotit úpravu 2.2D (původně 110kW) od Shr3ka.....auto jede výrazně lépe....od 2500 otáček je znát nástup silnějšího záběru.....od cca 3000 ot. jeste o chlup lepší. Už se aspoň člověk nebojí předjet i do kopce. Spotřeba cca o 0,3l nižší při +- stejném stylu jízdy. Mapa je ted nahrána dle Shr3ka od VersaTune (snad jsem se nespletl). Jeste jednou diky za upravu

Díky
Mám od Shr3ka mapu Orange Virus, jede to líp, ale změnu na spotřebě jsem nepoznal. Palubní počítač se pořád motá od 5,9 po 6,3 (on lže asi minus 0,3), podle toho, kde jezdím. Ale je pravda, že vyšší výkon ve vysokých otáčkách požívám jen občas. Prostě při stejném stylu jízdy rozdíl ve spotřebě nepoznám.

Tak se přidávám i já, mám též mapu Orange Virus uzpůsobenou pro použití N100. Za mně můžu říct, že i u verze G165 je znát nějaký nárůst, motor jde líp do otáček, je živější, lepší zátah i přes vyšší teploty posledních dnů. Úpravu mám teprve 10 dnů cca. Takže spokojenost, ještě jednou dík @shr3k i za další úpravy, jako i-stop atd. Spotřebu neřeším, ale předtím jsem měl dlouhodobou tuším 6,5l.

Díky
Spotreba se nijak nezmenila pokud to ale budete honit od 4.do 6ti tis ot. misto od 2. do 4.tis ot tak poznate

Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk

Spotreba se nijak nezmenila pokud to ale budete honit od 4.do 6ti tis ot. misto od 2. do 4.tis ot tak poznate

Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk

Presne !
Muj problem, kdyz se opravdu proletim, tak mi to pak ukazuje i tech 13.. ale to je presne to co bych cekal ve vysokych otackach.. ne pod 4000 :)

Podobná vlákna

Odpovědi
224
Zobrazení
35K
Back