• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5, L3 a ostatní)

Investoval jsem 1000 EUR do WinOLS, takže už umím editovat mapy jednotek od MY 2018. Portace 150k kalibrace do 122k BP je hotova.
Ahoj, znamena to ze by sa dala vylepsit aj moja cx-5 kf sky g-165? Asi by som to skusil ked tu je tolko spokojnosti :)

Ano, je to víc práce, protože všechny mapy musím nejdřív najít, ale dá se i KF G165... VIN případně přes extranet.

Investoval jsem 1000 EUR do WinOLS, takže už umím editovat mapy jednotek od MY 2018.

Tak to si tu vaší Mazdu2 2019 už poupravíš k obrazu svému sám, ne ? :) No, jsem zvědavej až se k tobě dostanou mapy z MX-5 ND G184, jestli se něco z toho bude dát použít do jiných skyactiv-G 2.0. Každopádně dobrá investice, věřím, že se ti to brzy vrátí a obšťastníš plno mazdařů.

Ak sa mu to ma vratit tak bude musiet aktualizovat cennik. Lebo co si tak pamatam ked som tu cital starsie prispevky, tak chcel tusim vzdy len flasu vina :). Ale mozno to bolo iba za drobne upravy ako vypnutie start/stop. Neviem uz.. Holt je sikovny, ochotny, ma vybavu, nemam problem zaplatit. Keby som byval blizsie, uz som tam. Ale myslim na to do buducna...

Ak sa mu to ma vratit tak bude musiet aktualizovat cennik. Lebo co si tak pamatam ked som tu cital starsie prispevky, tak chcel tusim vzdy len flasu vina :). Ale mozno to bolo iba za drobne upravy ako vypnutie start/stop. Neviem uz.. Holt je sikovny, ochotny, ma vybavu, nemam problem zaplatit. Keby som byval blizsie, uz som tam. Ale myslim na to do buducna...

Ceník má @shr3k už dávno aktualizovaný. A myslím si, že těch 1000 EUR už vydělal.

Ahoj...daval jsem na extranet novy pozadavek na doplneni koniku...

@shr3k Nešlo mi o to, jaké jsi měl celkové náklady a příjmy, ale o to, že to neděláš zdarma (za lahev) jak psal misom.

@acter Jaké doplnění koníků tam ještě je? Vždyť už teď máš maximum, nebo ne?

Ne jen účtem tady a platným heslem... nefunguje třeba, když není zde na fóru nastavené (přihlášení přes Facebook/Google).

Co u mazdy 2 DE, jde to chipnout u motoru 1.3 z těch 55kw na 63kw? Má ji manželka.
Jen se tak informuju, v tom seznamu je až novější:)
Přemýšlím že bych nechal odblokovat svoji trojku 88kw, ale do Prahy to mám daleko, jezdíš někdy do toho Zlína nebo někde poblíž, jsem od Znojma. Dík:)

VIN M2 DE případně přes extranet. Do Zlína jezdím, budu tam tento týden čt-pá.

Tak jsem těž podlehl mámení vyššího výkonu.Už jsem u @shr3k vyzkoušel dvě verze, ještě musím najezdit pár km, než se rozhodnu ,kterou si ponechám.Musím kladně ohodnotit @shr3k profi přístup a trpělivost s mými náročnými požadavky.

Teď jsme zjistili, že karbonem zarostlé MAP čidlo u SH má dost podstatný vliv na hladký tah motoru při plném plynu. Jak u série, tak i u ATM Stage 1 nebo VersaTune Stage 1 Performance.

Ahoj, potřeboval bych odblokovat řídící jednotku airbagu Mazda 6 2019 G165, mohl bys mi s tím, prosím, pomoci? Dej mi info do zprávy, díky. Lukas

Ahoj, potřeboval bych odblokovat řídící jednotku airbagu Mazda 6 2019 G165, mohl bys mi s tím, prosím, pomoci? Dej mi info do zprávy, díky. Lukas
Nic takového se nedělám.

Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk

Ahoj, v PO jsem psal na ten extranet, jak to vypadá? Mám to do Zlína daleko, tak abych kdyžtak věděl zda a kdy to půjde.
Díky za odpověď:)

Tak dnes u mé M3/2018 88kW sedan přehrána mapa + zablokování start/stop a nějaké další drobnosti se shr3k v Palkovicích. Zatím odzkoušeno v mezích možností okolních cest, ale nárůst výkonu jde jednoznačně cítit, takže spokojenost! Shr3k výborný přístup, pohodář, takže díky moc.

Podobná vlákna

Odpovědi
224
Zobrazení
35K
Back