- 6 514
Vyzkoušet můžeš cokoliv, ve středu budu kolem půl osmé večer u Makra.Takže máš novou mapu na G165? A mohl bych ji vyzkoušet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vyzkoušet můžeš cokoliv, ve středu budu kolem půl osmé večer u Makra.Takže máš novou mapu na G165? A mohl bych ji vyzkoušet?
Martine, týká se to i mě ?????? Nebo už byl ten limiter otevřený ???Protože tam byl jeden limiter, který mají 120 a 165k verze jiný. Je o omezení momentu na plně otevřenou klapku sání. Ten limiter jsem našel později pomocí WinOLS.
Zobrazit přílohu 29982
Ahoj shr3k dneska jsem byl na garančce a zda se mi že výkon šel dolů není to co před garanckou je možné že v každé mi přehráli software?Vyzkoušet můžeš cokoliv, ve středu budu kolem půl osmé večer u Makra.
Možné je všechno, stav se ve čtvrtek kolem 2 v Palkovicích.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Myslíš Palkovice u Frýdlantu nad Ostravicí?Možné je všechno, stav se ve čtvrtek kolem 2 v Palkovicích.
https://www.autopalkovice.cz/kontakt.htmlMyslíš Palkovice u Frýdlantu nad Ostravicí?
Nevím jistě, srazíme se na Pálavě v sobotu?Martine, týká se to i mě ??? Nebo už byl ten limiter otevřený ??
Nejlepší je vyzkoušet si obě sám, a pak se rozhodnout. Protože názory ostatních jsou subjektivní, a často se liší. Navíc nová mapa je nahraná za chvilku, a jízda ti řekne víc, než všechny rady.Ahoj, potřebuju poradit od těch, co zkoušeli. Jezdím na N95, když jedu na dovolenou nebo větší dálku, tak 98 nebo 100, ale to je cca 4x ročně. Mám na výběr OrangeVirus N95, případně DISItune. Kdo jste testoval obě, co doporučíte?
Když říkáš cokoli, tak já prvně zkusím orange virus 100, dokud je levný benzín. Ģ165 počká. Ve středu tam budu.Vyzkoušet můžeš cokoliv, ve středu budu kolem půl osmé večer u Makra.
Tohle je opravdu by Shr3k, na základě výpočtů VVT ze simulátoru motoru. Ale musíme to nalogovat a doupravit mapy předstihu.Dnes jsem zkoušel včerejší úpravu by @shr3k. Zatím se mi to moc líbí. Díky. V sobotu víc.
A to je pro které motory?Tohle je opravdu by Shr3k, na základě výpočtů VVT ze simulátoru motoru. Ale musíme to nalogovat a doupravit mapy předstihu.
Treba u me bych nerekl ze nelibilo, ale smysl to momentalne nema (max136kW pri 6200 ot/min) takze az dorazi dalsi mapa tak uvidime...Ted ta M3 s kratkyma prevodama da 0-100 na druhy stupen, ale opravdu uz tam neni nejaky citelny tah nad 6000 ot/min...