Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Auto mam popisu - ale jinak GJ 165k, uprava modifikovana BBR (doufam ze je to spravne - kdyz tak me oprav @shr3k). Spotreba je vicemene stejna. Lepsi odezva na plynovy pedal, jde to lepe do otacek uz od spodu pocitove, a nad 4k je to znat docela vyrazne.
tak ode dneška si motor taky užívá úpravu od @shr3k . Pocitově je změna celkem znát, motor se chová o hodně víc "sportovněji" což se ocení hlavně při potřebě na to rychle šlápnout o rozjet. Při předjíždění nebo vyjetí z křižovatky je to super změna. Reakce na plyn je bleskurychlá motor ochotně vystřelí až k 7 000 ot , super a ještě jednou dík @shr3k
Ahoj, rozdíl je stále znatelný, rychlejší reakce na plynový pedál a motor jde lépe do otáček. Jezdím na 100 oktanový benzín a změnu bych udělal znovu.O měsíce později, jak se máš? Cítíte rozdíl oproti původnímu motoru s výkonem 121 kw dobře? Cítíte zlepšení i u 95 oktanového benzínu? Jste spokojeni se zlepšením výkonu a udělali byste to znovu? Mnohokrát děkuji (google překlad ...)
Ahoj @shr3k , vše nejlepší v Novém roce. Mám od tebe někdy od jara 2020 poladěnou svoji CX3 ATM AWD, nevím přesně kterou úpravu -129KW. Jezdí to velmi dobře ( hlavně na Verva 100), ale určitě se zase něco posunulo a chtěl jsem se zeptat, jestli nemáš pro mě nějaký doporučený update, docela by se mi hodilo např. to posunutí omezovače na 7000 ot. jak se tady píše. Díky a měj seAhoj @shr3k , budeš mít někdy cestu přes Brno, že bychom se potkali a vyzkoušel i jiné mapy jak jsi mi doporučoval?
Měj se !
Dá se samozřejmě taky...Ahoj, existuje aj úprava 129kw dieselu?
JMZKFGW2A00624393
Už som to videl v cenníku. Veľmi zaujímavý nárast výkonu. Hneď ako sa situácia s cestovaním zlepší, rád sa v Brne nechám začipovať ?Dá se samozřejmě taky...