Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jaký je problém s benzínem ENI 100RON v Rimini?Teď jsem s mazdou v Itálii (Rimini). Cesta po dálnici s klimou až na Rak-It hranici (poslední OMV) za necelých 7,3 což jsem opravdu nečekal (zatím nejmenší spotřeba na větší vzdálenost co jsem s Mazdou měl) . Před odjezdem budu muset natankovat tady v Rimini, je tu jedna Eni kde mají SP100, ale benzinka vypadá hůř, tak snad zpátky na tu rakouskou OMV nějak dojedu 95 tankovat nechci, když mám tu úpravu na 98 okt![]()
Zdravím, mám stejný motor, jen se zeptám na bližší info, jak to hejblo se spotřebou např.Díky moc shr3kovi za tenhle soft. Je to opravdu neskutečný...
Doporučuji všem s 3 2.0 88kw zajeďte si ke shr3ekovi. Rozumí tomu, je fajn a ví co dělá. Za jeden necelý den úprava hotová, opravdu doporučuji. Budu psát zkušenosti během dalších dnů ježdění s autem![]()
Ahoj, mám ten samý motor a přemýšlím, že také navštívím Shr3ka, zajímá mě jaké pocituješ rozdíly v jízdě a jak to hejblo se spotřebou. DíkyJinak pro všechny koho by zajímalo jak auto jede, neváhejte napsat. Můžeme se projet![]()
lidi co pořád máte s tou spotřeboujaké pocituješ rozdíly v jízdě a jak to hejblo se spotřebou
Zásadní požadavek je: snížit výkon a zvýšit spotřebu.lidi co pořád máte s tou spotřebou, tady by chtěl každý vyšší výkon a nižší spotřebu , tomu nerozumím. Buď se chci svézt, trochu na to šlapu - takže to víc žere, nebo jezdím na klobouka, abych se mohl chlubit spotřebou kolem 6ti litrů, ale to pak nepotřebuju upravovat mapu motoru
Ahaaaa…a ja uz myslel ze mam diru v nadrzi ?♂️Zásadní požadavek je: snížit výkon a zvýšit spotřebu.
Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk