Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jaký je problém s benzínem ENI 100RON v Rimini?Teď jsem s mazdou v Itálii (Rimini). Cesta po dálnici s klimou až na Rak-It hranici (poslední OMV) za necelých 7,3 což jsem opravdu nečekal (zatím nejmenší spotřeba na větší vzdálenost co jsem s Mazdou měl) . Před odjezdem budu muset natankovat tady v Rimini, je tu jedna Eni kde mají SP100, ale benzinka vypadá hůř, tak snad zpátky na tu rakouskou OMV nějak dojedu 95 tankovat nechci, když mám tu úpravu na 98 okt
Zdravím, mám stejný motor, jen se zeptám na bližší info, jak to hejblo se spotřebou např.Díky moc shr3kovi za tenhle soft. Je to opravdu neskutečný...
Doporučuji všem s 3 2.0 88kw zajeďte si ke shr3ekovi. Rozumí tomu, je fajn a ví co dělá. Za jeden necelý den úprava hotová, opravdu doporučuji. Budu psát zkušenosti během dalších dnů ježdění s autem
Ahoj, mám ten samý motor a přemýšlím, že také navštívím Shr3ka, zajímá mě jaké pocituješ rozdíly v jízdě a jak to hejblo se spotřebou. DíkyJinak pro všechny koho by zajímalo jak auto jede, neváhejte napsat. Můžeme se projet
lidi co pořád máte s tou spotřebou , tady by chtěl každý vyšší výkon a nižší spotřebu , tomu nerozumím. Buď se chci svézt, trochu na to šlapu - takže to víc žere, nebo jezdím na klobouka, abych se mohl chlubit spotřebou kolem 6ti litrů, ale to pak nepotřebuju upravovat mapu motorujaké pocituješ rozdíly v jízdě a jak to hejblo se spotřebou
Zásadní požadavek je: snížit výkon a zvýšit spotřebu.lidi co pořád máte s tou spotřebou , tady by chtěl každý vyšší výkon a nižší spotřebu , tomu nerozumím. Buď se chci svézt, trochu na to šlapu - takže to víc žere, nebo jezdím na klobouka, abych se mohl chlubit spotřebou kolem 6ti litrů, ale to pak nepotřebuju upravovat mapu motoru
Ahaaaa…a ja uz myslel ze mam diru v nadrzi ?Zásadní požadavek je: snížit výkon a zvýšit spotřebu.
Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk