Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nejde jednoduše "odemknout" tak, že bys nahrál nebo převzal mapy ze silnější verze. Je na tom prostě práce navíc. Cokoliv sériového nebo "továrního" je označeno jako Stage 0, cokoliv nesériového jako Stage 1. Stage 1 se pak může individuálně přizpůsobit potřebám a tankovanému benzínu třeba.Proběhla nějaká změna a BP 90kW verze už nejde přehrát na silnější 110kW (odemknout)? :O Zdá se mi to nebo jsi to @shr3k smazal?
Zobrazit přílohu 36207
Ok. Díky za vysvětlení Cestu na Jih stále nemáš?Nejde jednoduše "odemknout" tak, že bys nahrál nebo převzal mapy ze silnější verze. Je na tom prostě práce navíc.
Na jih Moravy ano, ale na jih Čech zatím ne. Nicméně chystám se.Ok. Díky za vysvětlení Cestu na Jih stále nemáš?
Lahev červeného už mám připravenouNa jih Moravy ano, ale na jih Čech zatím ne. Nicméně chystám se.
tys nechaval upravovat vykon nebo jen i-stop?Lahev červeného už mám připravenou
Výkonu mám v G192 až až a snad to ani nejde. Potřebuju jen zrušit ten otravnej start stop.tys nechaval upravovat vykon nebo jen i-stop?
Odpojit oba OCV ventily a deaktivovat příslušné DTC. DTC tabulku jsem asi nalezl. Chceš být pokusným králíkem?@shr3k Dlouho jsem tu nebyl, tak po delší době moje obligátní otázka... Co deaktivace vypínání dvou válců u 2.5 G194 jednotky? Už někdo někde přišel na to, jak na to?
Odpojit oba OCV ventily a deaktivovat příslušné DTC. DTC tabulku jsem asi nalezl. Chceš být pokusným králíkem?
Cca 220 koní, ale komplet otevřeno, sání, svody dlouhé bez prvního katalyzátoru, catback výfuk. Bez zlepšení vyplachování to jinak u atmosféry nejde.Úprava "Stage 1" podľa cenníka 143 -> 153 kW (cca +7%), vyzerá na prvý pohľad ako zanedbateľný prínos. Aký max. potenciál sa dá reálne dostať z 2.5 G194 (PY-VPS) po všetkých úpravách ?
DTC - Diagnostic Trouble Code.je nekde rozepsano co vse jde upravovat v ramci DTC?
konkretne pro BM 88kW (PE)
vim o i-Stopu, doufam ve sklapeni zrcatek, stahovani oken pres DO ale netusim co jde jeste namyslet...